Multivita Omegalive kalaöljyvamisteet

Multivita Omegalive Basic Laadukas kalaöljykapseli, jonka suositeltu päiväannos (2 kaps.) sisältää 886 mg omega-3-rasvahappoja. Erinomainen valinta silloin, jos ei haluta tai voida käyttää vahvoja kalaöljyvalmisteita. Pienikokoinen, soikea kapseli on helppo niellä. Valmiste sopii käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa, sillä se ei sisällä lisättyjä vitamiineja. Ravintolisä.

Multivita Omegalive Strong Vahva kalaöljy, jonka kalaöljykapseli sisältää vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja. Multivita Omegalive Strong -kalaöljykapseleiden sisältämien Omega-3-rasvahappojen EPA ja DHA tukevat sydämen ja aivojen kuntoa, DHA ylläpitää ylläpitää normaalia näkökykyä. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA: ja DHA:ta. Matala ja soikea kapseli on helppo niellä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Multivita Omegalive Raskaus & Imetys Kalaöljyvalmiste, jossa on harkittu omega-3 koostumus raskaana oleville ja imettäville naisille. Multivita Omegalive raskaus & imetys sisältää runsaasti DHA-rasvahappoa, jonka riittävä saanti tukee sikiön aivojen, silmien ja näkökyvyn normaalia kehitystä. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 450 mg DHA:ta ja 250 mg EPA:a. Multivita Omegalive Raskaus kalaöljy -kapseleiden käyttö on turvallinen valinta, sillä raskauden aikana kalan syöntiä rajoitetaan kaloista löytyvien raskasmetallien vuoksi. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Multivita Omegalive Juniori Raikkaan sitruunanmakuinen, pehmeä ja pureskeltava kalaöljyvalmiste lapsille ja koko perheelle. Sopii erityisesti silloin, jos ruokavalioon kuuluu kalaa vain vähän tai ei lainkaan. Valmiste sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja ja lapsille tärkeää D-vitamiinia. D-vitamiini edistää hampaiden ja luuston pysymistä normaalina. Hammasystävälliset, geelimäiset tabletit maistuvat sellaisenaan perheen pienimmille. Valmistukseen on käytetty vain luonnollisia väri- ja aromiaineita. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.