Ajankohtaista

Orion keräilykampanja 26.9.-31.12.2022

Osta Orionin itsehoitotuotteita 6 kappaletta, saat tuotelahjan! Saat leiman vähintään 9 euron hintaisista itsehoitotuotteista, kuudella leimalla tuotelahja.  Lääkkeet, sv-korvattavat perusvoiteet ja eläintuotteet eivät kuulu kampanjaan. Leimakortin täytyttyä, saat tuotelahjan joko heti mukaan apteekista tai postita kortti ja tuotelahja tulee kuuden viikon kuluessa postitoimipaikkaasi. Vaihtoehtona leimakortille on mobiilikeräily, yksi kampanjatuote on yksi koodi. Koodit syötettään orionkeräily.fi -sivustolle. Myös mobiilikeräilyllä voi lunastaa tuotelahjan joko suoraan apteekista tai postitse. 31.12.2022 tuotelahjojen viimeinen lunastuspäivä apteekeista (mikäli halutua tuotelahjaa on vielä jäljellä), keräilykortin viimeinen postituspäivä on 16.1.2022.

Tuotelahjoina Fiskarsin paistinpannu (halkaisija 22 cm), Arabian muumimuki (Muumimamma marmeladi), Iittalan kastehelmi kulhot (2 kpl, 23 cm kirkas), Orionin tuotepaketti (4 itsehoitotuotetta), Sanoman lehtitilaus tai HS Digi 3 kk sekä aineeton lahja Itämeren pelastamiseksi.

 

Paimion apteekki -lehden 3/22 ristikon voittaja

Paimion apteekin loka-marraskuun lehdessä ristikon palauttaneiden joukosta arpaonni suosi seuraavia henkilöitä ja Vermanin tuotepaketin voittivat:

Raija Uuttu-Sinervä, Olavi Söderholm ja A.S. Onnea voittajille!