Apteekkimme tarjoukset

Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa maaliskuun 2021 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Minisun Vahva ja Extra Vahva monivitamiinit

Monipuolinen ja vahva monivitamiini. Valmiste sopii erityisesti aktiiviseen elämään, nuorille aikuisille, ruuhkavuosiin ja vaativaan elämänmenoon. Päivittäisten vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi monivitamiinivalmiste sisältää ubikinonia ja mustikkauutetta. Valmisteessa on vahvat pitoisuudet hermostolle tärkeätä foolihappoa ja B12-vitamiinia sekä lihaksien ja luuston hyvinvointiin D-vitamiinia, kalsiumia ja magnesiumia. Minisun Vahvassa D-vitamiinia 20 mikrogrammaa ja Extra Vahvassa 50 mikrogrammaa. Loistava valinta paljon liikkuvalle ja terveydestä huolehtivalle aikuiselle. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, liivatteeton ja soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

90 tabl. ja 120 tabl.

17,90 (norm. 21,00 €)

Betolvex Strong 1,25 mg

Laadukas ja monipuolinen B12-vitamiini keski-ikäisille ja ikääntyville. Betolvex strong 1,25 mg on vahva B12-vitamiini, joka sisältää myös muita B-ryhmän vitamiineja samassa kapselissa. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, B1-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja foolihappo ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Purkeissa on helposti avattava mutterimallinen korkki. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

90 tabl.

22,90 (norm. 28,50 €)

Rela Tabs maitohappobakteerivalmiste

Nyt 10 tablettia kaupan päälle!

Raikkaan makuinen pureskeltava maitohappobakteeri päivittäiseen käyttöön. Rela Tabs sisältää korkealaatuista ja paljon tutkittua Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteerikantaa. Helppokäyttöinen purutabletti sopii kaikenikäisille. Makuna mansikka. Lisäksi appelsiininmakuinen purutabletti sisältää 10 mikrogrammaa D-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

30+10 tabl., 0,32 € /kpl

12,90 (norm. 15,30 €)

i3.1 ratiopharm maitohappobakteerivalmiste

Maitohappobakteerivalmiste päivittäiseen käyttöön koko perheelle. i3.1 ratiopharm sisältää yhdistelmän tarkoin valittuja maitohappobakteerikantoja. Kapselit sisältävät tutkittuja Pediococcus acidilactici, Lactobacillus plantarum ja Lactobacillus plantarum  -maitohappobakteerikantoja. Valmiste sopii myös erityisruokavaliota noudattaville, mm. laktoosi-intorelantikoille, vegaaneille, kasvis- tai FODMAP-ruokavaliota noudattaville. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

30 kaps.

18,90 (norm. 23,50 €)

Membrasin Vaginal Vitality Cream intiimivoide

Kotimainen kolmitehoinen voide intiimialueiden ja emättimen kuivuusoireisiin. Membrasin Vaginal Vitality Cream -voiteen sisältämä tyrniöljy eheyttää lipidikerrosta, maitohappo tasapainottaa pH:n ja hyaluronihappo sitoo kosteutta. Limakalvojen kuivuutta aiheuttavat monet syyt, kuten stressi, elimistöä kuivattavat lääkkeet, imetys ja hormonimuutokset vaihdevuosi-iässä. Voide sopii käytettäväksi yhdessä Membrasin Vitality Pearls -tyrniöljykapseleiden kanssa. Pakkaus sisältää asettimen. Kliinisesti osoitettu teho. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Hormoniton ja hajusteeton.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

30 ml

14,50 (norm. 16,80 €)

Nasolin A-vitamin kosteuttava nenäsuihke

Pitkäaikaisesti kosteuttava ja hoitava öljypohjainen nenäsuihke kuivan nenän hoitoon. Nasolin A-vitamin nenäsuihke sisältää seesamiöljyä ja A-vitamiinia. Hoitava nenäsuihke edistää nenän limakalvon solujen uusiutumista sekä kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ja karstaista nenää. Vaihtoehtoina tuoksuton, sitruuna-mentoli tai timjami-eukalyptus. Säilöntäaineeton. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tarjous voimassa 31.1.2021 asti.

10 ml

8,50 (norm. 9,90 €)

Diasporal Depot magnesium + B-vitamiinivalmiste

Kaksivaiheinen magnesium- ja B-vitamiinivalmiste lihaksille ja hermostolle. Ainutlaatuinen Diasporal Magnesium depot + B-Vitamin Complex vapauttaa nopeasti ja pitkävaikutteisesti elimistöön magnesiumia ja B-vitamiineja. Valmisteen sisältämä magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa ja B-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Valmiste vaativaan ja kiireiseen elämäntilanteeseen työssä ja arjessa, kuntoilijoille, opiskelijoille ja ikääntyville. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

30 tabl.

-15 % (norm. 19,40 €)

Fiilus Arkeen maitohappobakteerivalmisteet

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille ja koko perheelle jokapäiväiseen käyttöön. Fiilus Arkeen purutabletti sisältää paljon tutkittujen Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Hyvänmakuinen maitohappobakteeri sopii sekä lapsille että aikuisille ja on helppo nauttia vaikka ilman nestettä. Vaihtoehtoina mansikanmakuinen, mustikanmakuinen joka sisältää D-vitamiini 10 mikrog, raikkaan hedelmänmakuinen joka sisältää C-vitamiinia 20 mg sekä sinkkiä 5 mg. Lisäksi neutraali kasviperäinen kapseli voidaan ottaa joko sellaisenaan, tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa ja suomalainen avainlipputuote. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

30 kpl

10,90 (norm. 12,60 €)

SB12 suuvedet

Tehokas suuvesi hengityksen raikastamiseen. Suuvesi neutraloi pahanhajuisen hengityksen aiheuttajat ja vahvistaa hampaita. Saat raikkaan hengityksen välittömästi ja jopa 12 tunniksi. Eri makuvaihtoehtoja: raikas minttu mentolin maku, Duo eucalyptuksen ja mentolin maku, Mild mieto mintun ja mentolin maku sekä White hellävaraisesti valkaiseva ja makuna pehmeä piparminttu.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

500 ml

-15 % (norm. 21,00 €)

Iiris silmätipat

Pitkään kosteuttavat silmätipat. Iiris silmätipat sisältävät ainutlaatuisen patentoidun teknologian, joka kosteuttaa kuivia silmiä pitkään. Silmätippojen ristisidottu hyaluronaatti muodostaa monimutkaisen verkkomaisen rakenteen, joka säilyy pitkään hajoamatta silmässä ja kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Hyaluronaatti sitoo itseensä vettä ja edistää sarveiskalvon solujen uusiutumista. Iiris silmätipat helpottavat kuivien silmien oireita, kuten vuotamista, kirvelyä, vetistystä, roskan tunnetta, punoitusta ja silmien väsyneisyyden tunnetta. Ihanteellinen valmiste kuivasilmäisyyteen, joka johtuu ilmastosta (kuiva ilma, tuuli, pakkanen), ikääntymisestä, näyttöpäätetyöskentelystä ja henkilöille, joilla on silmiä kuivattava lääkitys tai sairaus. Helppokäyttöinen ja tarkka käyttää. Säilöntäaineeton ja hygieeninen pullo, jossa sen venttiili estää nesteen takaisin virtauksen. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

10 ml

12,90 (norm. 16,00 €)

Perskindol kylmä-lämpögeeli lihaksille ja nivelille

Kaksoisvaikutteinen geeli lihaksille ja nivelille. Perskindol Active Gel -kylmä-lämpögeeli lievittää lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Perskindol sopii myös rentouttamaan lihaksia ennen fyysistä rasitusta tai viilentämään, palauttamaan ja rentouttamaan rasituksen jälkeen. Geelin ainutlaatuinen koostumus vaikuttaa kaksitehoisesti; viilentävä vaikutus tuntuu välittömästi ja lämmittävä vaikutus vilkastuttaa kipeän alueen verenkiertoa ja rentouttaa. Kylmä-kuumageeli tehostaa kehon omaa palautumista. Miellyttävä luonnollinen tuoksu ja tahraamaton, nopeasti imeytyvä koostumus. Ei sisällä rasvaa. CE-merkitty tuote.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

100 ml

-15 % (norm. 18,30 €)

DeviSol D-vitamiinit 20 mikrogrammaa

Pieni ja hyvänmakuinen D-vitamiinitabletti. Valmiste sopii kaikille, jotka haluavat turvata D-vitamiinin tarpeen pimeänä vuoden aikana tai ympäri vuoden. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimiston vastustuskykyä. Valiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia 20 mikrog. Tabletit sulavat suussa imeskellen tai pureskellen. Kolme eri vaihtoehtoa: raikas sitrus ja uutuusmaku mustikka. Vaihtoehtona myös makeuttamaton neutraalin makuinen, ilman makeutus- ja aromiaineita, myös sokeriton. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3 2021 asti.

200 tabl.

14,90 (norm. 17,60 €)

Melatoniini Orion 1,9 mg

Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava melatoniinitabletti auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia (jetlag). Vaikutus saavutetaan nukahtamisajan lyhentymiseen 1 mg:n ja aikaeron vaikutuksiin vähintään 0,5 mg:n melatoniiniannoksella lähellä nukkumaan menoaikaa. Kolme eri tablettivaihtoehtoa: pitkävaikutteinen, nieltävä tai suussa hajoava. Nopeasti suussa hajoava neutraalinmakuinen valmiste on hammasystävällinen ja helppokäyttöinen, voit nauttia sen helposti ilman vettä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä liivatetta, aromi- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

90-100 tabl,

20,90 (norm. 24,50 €)

Apteq C+D+Sinkki

Apteq C+D+Sinkki purutabletti vahvistamaan vastustuskykyä. Raikas appelsiinin ja tyrnin makuinen purutabletti päivittäiseen käyttöön tai kuureina. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Valmistettu Suomessa.

Tarjous voimassa 31.3 2021 asti.

90 tabl.

-15 % (norm. 15,80 €)

Posivil Fluzink sinkkiasetaattitabletti flunssan oireiden lievittämiseen

Imeskeltävä sinkkiasetaattivalmiste flunssan oireiden lievittämiseen ja lyhentämään flunssan kestoa. Kun Posivil Fluzink hoito aloitetaan 24 tunnin sisällä flunssan alkamisesta, flunssan kesto lyhenee ja sen voimakkuus vähenee. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Makuvaihtoehtoina raikkaat veriappelsiini sekä sitruuna-lakritsi. Gluteeniton, hiivaton, laktoositon, liivatteeton (sika, nauta), maidoton, vegaaninen, väriaineeton. Valmistettu Suomessa.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

40 tabl.

-15 % (norm. 12,40 €)

Physiomer nenähuuhtelutuotteet

Physiomer Normal Jet on käyttövalmis, isotoninen merivesiliuos nenän huuhteluun, puhdistukseen ja kosteutukseen. Nenän huuhtelu päivittäin poistaa allergeeneja, pölyä, mikrobeja sekä ennaltaehkäisee ylähengitystievaivoja. Sisältää 2 eri suutinta; sinisestä suuttimesta tulee hienojakoinen suihke ja valkoisesta tarkka suihke. Säilöntäaineeton ja ponnekaasuton.

Physiomer Strong Jet on käyttövalmis, isotoninen merivesiliuos nenän huuhteluun, puhdistukseen ja kosteutukseen. Voimakas suihke puhdistaa tehokkaasti ja poistaa tukkoisuutta helpottaen nenän kautta hengittämistä sekä toimii vilustumista ja ylähengitystieinfektioita vastaan. Sopii käytettäväksi akuutteihin nenäoireisiin, kroonisiin nenävaivoihin sekä nenä- ja poskionteloleikkausten jälkeiseen käyttöön. Säilöntäaineeton ja ponnekaasuton.

Physiomer Baby Mist on käyttövalmis, isotoninen merivesiliuos lasten nenän huuhteluun, puhdistukseen ja kosteutukseen. Nenähuuhtelu poistaa tukkoisuutta ja helpottaa nenän kautta hengittämistä sekä toimii vilustumista ja ylähengitystieinfektioita vastaan. Hienojakoinen suihke on hellävarainen pienille nenille. Säilöntäaineeton ja ponnekaasuton.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

115-210 ml

11,50 (norm. 14,30 €)

Bevita Eye piilolinssinesteet

Bevita Eye kosteuttava piilolinssien hoitoneste on kehitetty kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen. Hoitonesteen sisältämä innovatiivinen kaksitehoinen Twin-EdaXyl® voitelee linssejä sekä päivittäin käytettynä puhdistaa linsseihin kertyneet epäpuhtaudet. Valmisteen sisältämä hyaluronihappo kostuttaa piilolinssejä ja silmiä käytön aikana. Sisältää säilytyskotelon. Kaksi eri kokovaihtoehtoa. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Kotimainen avainlipputuote.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

100 ml ja 360 ml

-15 % (norm. 6,30-14,00)

Bevita Eye ja Bevita Eye Pro silmätipat pipeteissä

Bevita Eye kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat silmätipat kuiville silmille. BevitaEye on ihanteellinen päätetyötekijöille, ikääntyneille ja silmien kuivuuden oireista (roskan tunne, punoitus, silmien vuotaminen, polttava tunne) kärsiville. Valmiste sisältää natriumhyaluronaattia, joka lievittää ympäristötekijöistä, ilmastosta tai piilolinssien käytöstä johtuvaa silmien kuivuutta. Bevita eye lievittää oireita välittömästi ja pitkäkestoisesti. Kätevissä uudelleensuljettavissa pipeteissä, käyttökelpoisia 12 tunnin ajan avaamisesta. Säilöntäaineeton.

Bevita Eye Pro kosteuttavat ja voitelevat silmätipat keskivaikeaan ja vaikeaan kuivasilmäisyyteen. BevitaEye Pro silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Tasapainottavat ja suojaavat silmätipat sopivat myös tutkitusti käytettäväksi erityisen hyvin piilolinssien kanssa. Patentoitu koostumus kosteuttaa silmiä pitkäkestoisesti. Kätevissä uudelleensuljettavissa pipeteissä, käyttökelpoisia 12 tunnin ajan avaamisesta. Säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

20 x 0,5 ml

11,90 (norm. 13,70-14,80 €)

Priorin Extra hiusravinnekapselit

Hiusten ravintolisä, joka ravitsee hiuksia sisältäpäin. Priorin Extraan on valittu erityisesti hiusten hyvinvointia tukevia ainesosia. Priorin Extra sisältää muun muassa biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi monipuolisessa kapselissa on vehnänalkioöljyä, hirssiä, L-kysteiiniä ja B-vitamiineja. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2021 asti.

180 kaps.

76,00 (norm. 101,00 €)