Apteekkimme tarjoukset

Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa maaliskuun 2020 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Minisun Monivitamiini Vahva

Monipuolinen ja vahva monivitamiini. Valmiste sopii erityisesti aktiiviseen elämään, nuorille aikuisille, ruuhkavuosiin ja vaativaan elämänmenoon. Päivittäisten vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi monivitamiinivalmiste sisältää ubikinonia ja mustikkauutetta. Valmisteessa on vahvat pitoisuudet hermostolle tärkeätä foolihappoa ja B12-vitamiinia sekä lihaksien ja luuston hyvinvointiin D-vitamiinia, kalsiumia ja magnesiumia. Loistava valinta ja lisäenergiaa paljon liikkuvalle ja terveydestä huolehtivalle aikuiselle. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, liivatteeton ja soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

120 tabl.

17,85 (norm. 21,00 €)

Maitohappobakteeri +B ratiopharm

Monipuolinen maitohappobakteeri- ja B-vitamiinivalmiste tukemaan vastustuskykyäsi. Maitohappobakteeri + B ratiopharm sopii päivittäiseen käyttöön sekä kuurina käytettäväksi esimerkiksi antibioottikuurin tai matkan aikana. Sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa mm. Lactobacillus- ja Bifidobacterium -kantoja sekä Streptococcus thermophilusta sekä kuutta B-vitamiinia, joista B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia vastustuskykyä. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton ja soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

100 kaps.

17,60 (norm. 22,00 €)

Bethover B12 + foolihappo

Mansikan makuinen, vahva B12-vitamiini- ja foolihappovalmiste. Hyvänmakuinen valmiste sisältää runsaasti B12-vitamiinia, jonka puutteesta saattavat kärsiä yli 65-vuotiaat, ikääntyvät, kasvissyöjät, vegaanit tai vatsahappo- tai metformiinilääkitystä käyttävät. Valmiste sisältää myös foolihappoa, jonka tarvetta lisäävät mm. suoliston ongelmat, raskaus sekä diabetes. B12-vitamiini ja foolihappo edistävät hermoston normaalia toimintaa sekä tukevat psykologisia toimintoja. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä säilöntäaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

150 tabl.

24,65 (norm. 29,00)

SB12 suuvedet

SB 12 Minttu/Mentoli on tehokas suuvesi hengityksen raikastamiseen. Suuvesi neutraloi pahanhajuisen hengityksen aiheuttajat ja vahvistaa hampaita. Saat raikkaan hengityksen välittömästi ja jopa 12 tunniksi. Raikas mintun ja mentolin maku.

SB12 Duo on vahva fluoripitoinen suuvesi hengityksen raikastamiseen ja hampaiden vahvistamiseen. Suuvesi neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkikaasuja ja fluori vahvistaa hammaskiillettä sekä ehkäisee hampaiden reikiintymistä. Raikas eucalyptuksen ja mentolin maku.

SB12 Mild on miedon makuinen suuvesi hengityksen raikastamiseen. SB12 Mild suuvesi neutraloi pahanhajuisen hengityksen aiheuttajat ja vahvistaa hampaita. Saat raikkaan hengityksen välittömästi ja jopa 12 tunniksi. Mieto mintun ja mentolin maku.

SB12 White on hellävaraisesti valkaiseva ja hengitystä raikastava suuvesi. SB12 White suuvesi auttaa neutraloimaan pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkikaasuja ja sen vahva fluoripitoisuus vahvistaa hammaskiillettä sekä ehkäisee hampaiden reikiintymistä. Valmisteessa on lisäksi polyvinyylipyrrolidonia, joka sitoutuu värjääviin yhdisteisiin ja ehkäisee hampaiden värjääntymistä kiillettä vahingoittamatta. Makuna pehmeä piparminttu. Alkoholiton. Ei sisällä väriaineita.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

500 ml

-15 % (norm. 21,00 €)

Melatoniini Orion 1,9 mg

Melatoniini Orion 1,9 mg  melatoniinitabletti auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia (jetlag). Vaikutus saavutetaan nukahtamisajan lyhentymiseen 1 mg:n ja aikaeron vaikutuksiin vähintään 0,5 mg:n melatoniiniannoksella lähellä nukkumaan menoaikaa. Tablettivaihtoehtoina pitkävaikutteinen, nieltävä tai nopeasti suussa hajoava neutraalinmakuinen valmiste on hammasystävällinen ja helppokäyttöinen, voit nauttia sen helposti ilman vettä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä liivatetta, aromi- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

90-100 tabl.

20,90 (norm. 24,50 €)

BevitaEye silmätipat pipeteissä

Kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat silmätipat kuiville silmille. BevitaEye on ihanteellinen päätetyötekijöille, ikääntyneille ja silmien kuivuuden oireista (roskan tunne, punoitus, silmien vuotaminen, polttava tunne) kärsiville. Valmiste sisältää natriumhyaluronaattia, joka lievittää ympäristötekijöistä, ilmastosta tai piilolinssien käytöstä johtuvaa silmien kuivuutta. BevitaEye lievittää oireita välittömästi ja pitkäkestoisesti. Kätevissä uudelleensuljettavissa pipeteissä käyttökelpoisia 12 tunnin ajan avaamisesta. Säilöntäaineeton.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

20 x 0,5 ml

11,60 (norm. 13,70 €)

Apobase perusvoiteet

Apobase Lotion 20 % on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä kevyt perusvoide päivittäiseen käyttöön. Helposti levityvä lotion sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Soveltuu erityisen hyvin kuivaan hiuspohjaan, meikin alle, meikin poistoon ja parranajon jälkeen käytettäväksi. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 20 %.

Apobase Creme 30 % on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä perusvoide. Apobase sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle, atooppisen ihon perusvoiteeksi sekä lapsille. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 30 %.

Apobase Oily Creme 60 % on tehokkaasti kosteuttava ja kosteuden säilyttävä rasvainen emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii erittäin kuiville ja halkeileville ihoalueille koko vartalolle. Erinomainen suoja- ja yövoide. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 60%.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

250 g

10,50 (norm. 13,10 €)

DeviSol D-vitamiini 20 mikrog

Pieni hyvänmakuinen D-vitamiinitabletti. Valmiste sopii kaikille, jotka haluavat turvata D-vitamiinin tarpeen pimeänä vuoden aikana tai ympäri vuoden. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimiston vastustuskykyä. Valiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 20 mikrog. Sitruksen makuiset tabletit sulavat suussa imeskellen tai pureskellen. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

200 tabl.

14,80 (norm. 17,40 €)

A-vita Hydra+ nenäsuihke

Tehokkaasti nenän limakalvoja hoitava ja kosteuttava nenäsuihke. Ainutlaatuinen A-Vita Hydra Plus nenäsuihke sisältää hyaluronihappoa ja 4 vitamiinia (A- ja E-vitamiini, dekspantenoli ja biotiini). A-Vita Hydra+ nenäsumute sopii käytettäväksi etenkin ympäristöolosuhteiden (mm. pöly, kuiva sisäilma) tai eri hoitotoimenpiteiden (mm. nenää avaavat sumutteet, happihoito jne.) aiheuttaman kuivan ja/tai atrofisen nenän limakalvojen kuivuuteen ja/tai surkastumiseen. Nenäsuihke on ihanteellinen myös nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon (mm. rinosinuiitti, allerginen nuha, lääkenuha, krooninen atrofinen nuha yms.). Sopii käytettäväksi myös nenän ja sivuonteloiden leikkausten jälkihoitona, normaalin limakalvotoiminnan palautumisen edistämiseksi.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

20 ml

13,30 (norm. 15,70 €)

Posivil FluZink sinkkivalmiste flunssan oireisiin

Imeskeltävä sinkkivalmiste flunssan oireiden lievittämiseen ja lyhentämään flunssan kestoa. Kun hoito aloitetaan 24 tunnin sisällä flunssan alkamisesta, flunssan kesto lyhenee ja sen voimakkuus vähenee. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Makuvaihtoehtoina anis, veriappelsiini tai sitruuna-lakritsi. Valmistettu Suomessa.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

40 kpl

10,55 (norm. 12,40 €)

Crampex magnesiumsitraati + B-vitamiinit

Tehokkaampi kuin pelkkä magnesium. Crampex on ainutlaatuinen, vahva ja turvallinen yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittua B-vitamiinikompleksia (B12 – B9 – B6 – B2 – B1). Kramppeihin ja suonenvetoihin.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

120 tabl.

10,90 (norm. 13,50 €)

Calcifit kalsiumvalmisteet

Calcifit Active on monipuolinen ravintolisä luuston ja lihasten hyvinvoinnin tueksi. Sopii kalsiumlisäksi aikuisille tukemaan aktiivista elämää, lisäämään energisyyttä ja vähentämään uupumusta. Luuston kannalta tuote sisältää kolme luustoa vahvistavaa ravintoainetta, kalsiumia, magnesiumia ja mangaania. Niiden lisäksi ravintolisässä on C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston normaalia toimintaa varten. Magnesium ja kalsium tukevat lihasten hyvinvointia, ja kupari, mangaani, magnesium ja C-vitamiini tukevat energisyyttä ja vähentävät väsymystä ja uupumusta.

Calcifit Tasty on kalsiumia ja D-vitamiinia sisältävä omenan ja mustaherukan makuinen purutabletti. Calcifit Tasty sopii kalsiumlisäksi kun halutaan vain kalsium ja D-vitamiini ilman muita kivennäisaineita tai vitamiineja. Kalsium ja D-vitamiini tukevat luuston ja lihasten hyvinvointia. Purutabletti ei sisällä sokeria, laktoosia eikä gluteeinia. Calcifit Tasty on makeutettu ksylitolilla ja sukraloosilla.

Calcifit Vital sopii kalsiumlisäksi kaikille aikuisille ja erityisesti käytettäväksi raskauden aikana. Calcifit Vital sisältää kalsiumin ja D-vitamiinin lisäksi elintärkeää foolihappoa. Foolihapon saanti on suomalaisilla puutteellista, ja sitä ei lisätä elintarvikkeisiin kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa. Foolihappoa on erityisesti maksassa, vihreissä kasviksissa ja hiivassa, kuumentaminen tuhoaa helposti foolihapon. Foolihapolla on useita vaikutuksia elimistöön, se edistää mm. normaalia veren muodostumista, psykologisia toimintoja sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Raskaana olevan naisen foolihapon puute lisää sikiön hermostoputken sulkeutumishäiriön vaaraa. Foolihapon tarve suurenee raskauden ja imetyksen aikana. Siksi raskauden aikana suositellaan foolihapon käyttöä.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

120 tabl.

-15 % (norm. 23,00 €)

Physiomer nenähuhtelutuotteet

Baby Mist on käyttövalmis, isotoninen merivesiliuos lasten nenän huuhteluun, puhdistukseen ja kosteutukseen. Nenähuuhtelu poistaa tukkoisuutta ja helpottaa nenän kautta hengittämistä sekä toimii vilustumista ja ylähengitystieinfektioita vastaan. Hienojakoinen suihke on hellävarainen pienille nenille. 115 ml, säilöntäaineeton ja ponnekaasuton.

Normal Jet & spray on käyttövalmis, isotoninen merivesiliuos nenän huuhteluun, puhdistukseen ja kosteutukseen. Nenän huuhtelu päivittäin poistaa allergeeneja, pölyä, mikrobeja sekä ennaltaehkäisee ylähengitystievaivoja. Sisältää 2 eri suutinta; sinisestä suuttimesta tulee hienojakoinen suihke ja valkoisesta tarkka suihke.  135 ml, säilöntäaineeton ja ponnekaasuton.

Strong Jet on käyttövalmis, isotoninen merivesiliuos nenän huuhteluun, puhdistukseen ja kosteutukseen. Voimakas suihke puhdistaa tehokkaasti ja poistaa tukkoisuutta helpottaen nenän kautta hengittämistä sekä toimii vilustumista ja ylähengitystieinfektioita vastaan. Sopii käytettäväksi akuutteihin nenäoireisiin, kroonisiin nenävaivoihin sekä nenä- ja poskionteloleikkausten jälkeiseen käyttöön. 210 ml, säilöntäaineeton ja ponnekaasuton.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

115-210 ml

11,50 (norm. 14,30 €)

Bepanthen Eye silmätipat

Kosteuttavat silmätipat kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille. Bepanthen Eye silmätipat muodostavat silmän pinnalle kirkkaan suojakalvon, joka rauhoittaa ja lievittää kuivien silmien oireita pitkäkestoisesti. Tipat eivät sumenna näköä sekä sopivat käytettäväksi yhdessä piilolinssien kanssa. Avattu pullo säilyy käyttökelpoisena 12 kuukautta. Säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

Tarjous voimassa 31.3.2020 asti.

10 ml

15,90 (norm. 17,00)