Apteekkimme tarjoukset

Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa tammikuun 2023 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

i3.1 ratiopharm maitohappobakteerivalmiste

Maitohappobakteerivalmiste päivittäiseen käyttöön koko perheelle. i3.1 ratiopharm sisältää yhdistelmän tarkoin valittuja maitohappobakteerikantoja. Kapselit sisältävät tutkittuja Pediococcus acidilactici, Lactobacillus plantarum ja Lactobacillus plantarum  -maitohappobakteerikantoja. Valmiste sopii myös erityisruokavaliota noudattaville, mm. laktoosi-intorelantikoille, vegaaneille, kasvis- tai FODMAP-ruokavaliota noudattaville. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.1.2023 asti.

30 kaps.

18,90 (norm. 23,50 €)

Carmolis Yrttitipat

Perinteinen 11 yrtin yhdistelmä vanhan luostarireseptin mukaan. Carmolis yrttitipat sisältävät muun muassa anista ja salviaa, jotka tukevat hengitysteiden kuntoa. Tiputa sokeripalaan tai käytä höyryhengityksessä, ulkoisesti Carmolista voi levittää myös lihaksille lämmittämään ja rentouttamaan. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.1.2023 asti.

80 ml

12,40 (norm. 14,60 €)

Melarest Tripla melatoniini-yrttivalmiste

Kolmivaikutteinen yrttiuutteita sisältävä melatoniinivalmiste. Melarest Triplan kaksikerroksinen tabletti lyhentää nukahtamisaikaa, auttaa rentoutumaan ja edistää parempaa unta. Kaksikerroksisessa tabletissa on nopea- ja pitkävaikutteinen kerros. Kummassakin kerroksessa on melatoniinia, jota on yhdessä tabletissa yhteensä 1,9 mg. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, kun sitä nautitaan vähintään 1 mg lähellä nukkumaanmenoaikaa. Tabletin nopeasti vaikuttava kerros sisältää melatoniinin lisäksi kamomillaa ja humalaa, jotka auttavat rentoutumaan sekä laventelia, joka edistää parempaa unta. Pitkävaikutteisessa kerroksessa on melatoniinin lisäksi tuliunikkoa, jolla on laventelin tapaan parempaa unta edistävä vaikutus. Tabletti on pienikokoinen ja helposti nieltävä. Gluteeniton, laktoositon, liivatteeton ja vegaaninen. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.1.2023 asti.

30 tabl.

13,90 (norm. 15,90 €)

Bepanthen Sensicalm hoitovoide

Hoitovoide ärtyneelle iholle, ihottumiin, atooppiselle ihottumalle sekä allergisiin ihoreaktioihin. Bepanthen SensiCalm emulsiovoide lievittää ihon kutinaa ja punoitusta sekä edistää ihon parantumista. Sopii aikuisille ja lapsille, myös herkille ihoalueille esim. kasvoille. Ei sisällä kortisonia, emulgaattoreita, hajusteita, väri- tai säilöntäaineita.

Tarjous voimassa 31.1.2023 asti.

50 g

14,90 (norm. 17,60 €)

Fiilus Arkeen maitohappobakteeri

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille, sopii jokapäiväiseen käyttöön. Fiilus Arkeen mansikanmakuinen purutabletti sisältää paljon tutkittujen Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Purutabletti on kätevä tuote arkeen, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä! Makuvahtoehtoina mansikka, mustikka jossa lisäksi 10 mikrogrammaan D-vitamiinia sekä hedelmäisen makuinen jossa sinkkiä ja C-vitamiinia. Lisäksi vaihtoehtona nieltävä kapseli. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa, avainlipputuote. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.1.2023 asti.

30 kpl

11,50 (norm. 13,00 €)

Betolvex 1 mg ja Betolvex Strong 1,25 mg

Betolvex 1 mg Pieni ja helposti nieltävä B12-vitamiinivalmiste helposti avattavassa purkissa. Betolvex B12 1 mg sopii erityisesti ikääntyville, kasvissyöjille ja vegaaneille. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Laktoositon ja gluteeniton. Veganinen, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Betolvex Strong 1,25 mg Laadukas ja monipuolinen B12-vitamiini keski-ikäisille ja ikääntyville. Betolvex strong 1,25 mg on vahva B12-vitamiini, joka sisältää myös muita B-ryhmän vitamiineja samassa kapselissa. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, B1-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja foolihappo ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Purkeissa on helposti avattava mutterimallinen korkki. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.1.2023 asti.

90 ja 150 tabl.

23,90 (norm. 29,00 €)

Minisun Monivitamiini Vahva ja Extra Vahva

Monipuolinen ja vahva monivitamiini. Valmiste sopii erityisesti aktiiviseen elämään, nuorille aikuisille, ruuhkavuosiin ja vaativaan elämänmenoon. Päivittäisten vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi monivitamiinivalmiste sisältää ubikinonia ja mustikkauutetta. Valmisteessa on vahvat pitoisuudet hermostolle tärkeätä foolihappoa ja B12-vitamiinia sekä lihaksien ja luuston hyvinvointiin D-vitamiinia, kalsiumia ja magnesiumia. Loistava valinta paljon liikkuvalle ja terveydestä huolehtivalle aikuiselle. Extra Vahvassa 50 mikrogrammaa D-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, liivatteeton ja soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.1.2023 asti.

90 ja 120 tabl.

18,50 (norm. 21,00 €)

Melatoniini Orion 1,9 mg

Melatoniini Orion 1,9 mg melatoniinitabletti auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia (jetlag). Vaikutus saavutetaan nukahtamisajan lyhentymiseen 1 mg:n ja aikaeron vaikutuksiin vähintään 0,5 mg:n melatoniiniannoksella lähellä nukkumaan menoaikaa. Vaihtoehtoina nieltävä, suussa hajoava tai pitkävaikutteinen tabletti. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä liivatetta, aromi- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.1.2023 asti.

90-100 tabl.

20,90 (norm. 24,50 €)

Naso ja Naso Fresh seesamiöljy ratiopharm nenäsumute

Seesamiöljyä sisältävä nenäsuihke kuiville nenän limakalvoille. Naso Fresh seesamiöljy sisältää myös raikasta eukalyptusöljyä. Valmistettu Suomessa. Säilöntäaineeton.

Tarjous voimassa 31.01.2023 asti.

10 ml

8,40 (norm. 10,40 €)