Apteekkimme tarjoukset

Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa syyskuun 2022 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Bevita Eye ja Pro silmätipat pipeteissä

Bevita Eye Kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat silmätipat kuiville silmille. BevitaEye on ihanteellinen päätetyötekijöille, ikääntyneille ja silmien kuivuuden oireista (roskan tunne, punoitus, silmien vuotaminen, polttava tunne) kärsiville. Valmiste sisältää natriumhyaluronaattia, joka lievittää ympäristötekijöistä, ilmastosta tai piilolinssien käytöstä johtuvaa silmien kuivuutta. Bevita eye lievittää oireita välittömästi ja pitkäkestoisesti. Pipetti on uudelleen suljettava ja käyttökelpoinen 12 tuntia avaamisesta. Säilöntäaineeton.

Bevita Eye Pro Kosteuttavat ja voitelevat silmätipat keskivaikeaan ja vaikeaan kuivasilmäisyyteen. BevitaEye Pro silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Tasapainottavat ja suojaavat silmätipat sopivat myös tutkitusti käytettäväksi erityisen hyvin piilolinssien kanssa. Patentoitu koostumus kosteuttaa silmiä pitkäkestoisesti. Pipetti on uudelleen suljettava ja käyttökelpoinen 12 tuntia avaamisesta. Säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

Tarjous voimassa 30.9.2022 asti.

20 x 0,5 ml, 0,60-0,64 € /kpl

11,90-12,70 (norm. 13,70-14,80 €)

Thealoz Duo silmätipat

Suojaavat silmätipat keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Säilöntäaineeton silmätippa suojaa silmän pinnan proteiineja ja solukalvoa, korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja estää silmien kuivumista. Ainutlaatuinen koostumus sisältää pitkään suojaavaa trehaloosia ja voitelevaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Sopii myös piilolinssien käyttäjille.

Tarjous voimassa 30.9.2022 asti.

10 ml

14,90 (norm. 17,50 €)

Rela Tabs maitohappobakteerivalmisteet

Pureskeltava maitohappobakteeri päivittäiseen käyttöön, sopii koko perheelle. Rela Tabs valmisteet sisältävä kahta tutkittua ja korkealaatuista maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus ja Bifidobacterium lactis) yhteensä 3 miljardia bakteeria. Mukana myös 20 mg C-vitamiinia. Makuvaihtoehtoina mansikka tai sitruuna. Lisäksi Rela Tabs Appelsiini + D sisältää D-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Valmistettu Suomessa, avainlipputuote. Ei sisällä sukraloosia. Gluteeniton, maidoton ja soijaton. Ravintolisä.

Nieltävä maitohappobakteerikapseli päivittäiseen käyttöön, sopii koko perheelle. Rela Caps valmisteet sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus ja Bifidobacterium lactis) yhteensä 3 miljardia bakteeria. Lisäksi valmisteet sisältävät C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kasviperäinen kapseli. Valmistettu Suomessa, avainlipputuote. Gluteeniton, maidoton ja soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.9.2022 asti.

30 kpl, 0,40 € /kpl

11,90 (norm. 13,40 €)

Naso ja Naso Fresh seesamiöljy ratiopharm nenäsuihkeet

Naso seesamiöljy nenäsuihke kosteuttaa ja voitelee nenän kuivia limakalvoja. Luonnollinen ja täysin kasviperäinen. 100 % seesamiöljy on myös hengitysteille turvallinen. Säilöntäaineeton valmiste sopii jatkuvaan käyttöön. Myös lapsille 2-vuodesta ylöspäin. Valmistettu Suomessa.

Naso Fresh seesamiöljy suihke nenän kuiville limakalvoille. Sisältää myös raikasta eukalyptusöljyä, joka sopii tukituotteeksi esim. flunssan yhteydessä. Valmistettu Suomessa. Säilöntäaineeton.

Tarjous voimassa 30.9.2022 asti.

10 ml

8,90 (norm. 10,40 €)

Minisun D-vitamiinin kampanjapakkaukset +25 kpl

Hyvänmakuinen D-vitamiinitabletti. Minisun D-vitamiini sopii erityisesti vähän ulkoileville, ikääntyneille. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimiston vastustuskykyä. Pienet tabletit sulavat suussa imeskellen tai pureskellen. Vaihtoehtoina 20- tai 50 mikrogrammaa. Laktoositon, soijaton, gluteeniton, hiivaton ja liivatteeton. Ravintolisä.

Minisun Junior päärynän tai mansikan makuinen ja nallen muotoinen D-vitamiinivalmiste lapsille. Minisun Junior Nalle D-vitamiini tukee lapsen luuston, hampaiden ja lihasten normaalia kasvua sekä vahvistaa vastustuskykyä. Hyvänmakuinen purutabletti sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 10 mikrogrammaa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.9.2022 asti.

125-225 tabl.

-15 % (norm. 10,60-25,00 €)

Melatoniini Orion 1,9 mg

Melatoniini Orion 1,9 mg melatoniinitabletti auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia (jetlag). Vaikutus saavutetaan nukahtamisajan lyhentymiseen 1 mg:n ja aikaeron vaikutuksiin vähintään 0,5 mg:n melatoniiniannoksella lähellä nukkumaan menoaikaa. Vaihtoehtoina pitkävaikutteinen-, nieltävä- tai suussa hajoava neutraalinmakuinen tabletti. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä liivatetta. Ei eläinperäisiä aineosia, vegaaninen. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.9.2022 asti.

90-100 tabl,, 0,21-0,23 /kpl

20,90 (norm. 24,50 €)

Betolvex 1 mg ja Betolvex Strong 1,25 mg

Betolvex 1 mg Pieni ja helposti nieltävä B12-vitamiinivalmiste helposti avattavassa purkissa. Betolvex B12 1 mg sopii erityisesti ikääntyville, kasvissyöjille ja vegaaneille. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Laktoositon ja gluteeniton. Veganinen, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Betolvex Strong 1,25 mg Laadukas ja monipuolinen B12-vitamiini keski-ikäisille ja ikääntyville. Betolvex strong 1,25 mg on vahva B12-vitamiini, joka sisältää myös muita B-ryhmän vitamiineja samassa kapselissa. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, B1-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja foolihappo ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Purkeissa on helposti avattava mutterimallinen korkki. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimasssa 30.9.2022 asti.

90 tabl. ja 150 tabl., 0,17-0,28 € /kpl

24,90 (norm. 29,00 €)

Multivita Plus monivitamiinivalmiste

Monivitamiini- ja hivenainetabletti erityisesti aikuisten tarpeisiin. Multivita Plussassa on monipuolisesti vitamiineja ja hivenaineita, erityisesti näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, lihasten normaalia toimintaa edistävää magnesiumia sekä vastustuskykyä edistävää foolihappoa. Multivita Plus on helppokäyttöinen: 1 tabletti päivässä riittää. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.9.2022 asti.

200 tabl., 0,09 € /kpl

18,90 (norm. 23,00 €)

MagneCit magnesiumsitraatti + B6

Helposti imeytyvä magnesiumsitraatti aktiiviliikkujille, urheilijoille ja ikääntyville. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa, elektrolyyttitasapainoa, normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä psykologisia toimintoja. Magnesium myös ylläpitää luuston ja hampaiden hyvinvointia. Valmiste sisältää B6-vitamiinia, joka tehostaa magnesiumin vaikutuksia. Kalvopäällysteinen, makeutusaineeton tabletti on helppo niellä. Vaihtoehtona raikkaan appelsiininmakuinen purutabletti. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.9.2022 asti.

200 kpl, 0,08 €/kpl

16,90 (norm. 20,50 €)