Apteekkimme tarjoukset

Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa heinäkuun 2021 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Apteq Biotiini Extra

Apteq Biotiini Extra on hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin suunniteltu vahva ja monipuolinen biotiinivalmiste. Biotiini Extra on Suomessa kehitetty vitamiini-, aminohappo- ja kasvisuuteyhdistelmä. Helposti nieltävä pienikokoinen kapseli. Kapseli on täysin kasvipohjainen eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, sokeriton sekä liivatteeton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

60 kaps.

12,90 (norm. 15,30 €)

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm 1,9 mg

Nieltävä melatoniinivalmiste lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, kun sitä otetaan vähintään 1 mg lähellä nukahtamisaikaa. Aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia melatoniini lievittää vähintään 0,5 mg:n annoksella, kun se otetaan lähellä nukahtamisaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

100 tabl.

17,90 (norm. 22,00 €)

Bevita Eye silmätipat pipeteissä

Kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat silmätipat kuiville silmille. BevitaEye on ihanteellinen päätetyötekijöille, ikääntyneille ja silmien kuivuuden oireista (roskan tunne, punoitus, silmien vuotaminen, polttava tunne) kärsiville. Valmiste sisältää natriumhyaluronaattia, joka lievittää ympäristötekijöistä, ilmastosta tai piilolinssien käytöstä johtuvaa silmien kuivuutta. Bevita Eye lievittää oireita välittömästi ja pitkäkestoisesti. Uudelleen suljettava pipetti on käyttökelpoinen 12 tuntia avaamisesta. Säilöntäaineeton.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

20 x 0,5 ml

11,60 (norm. 13,70)

Bethover Strong B12

Vahva B12-vitamiini, jossa mukana muita B-ryhmän vitamiineja. Bethover Strong B12 purutabletit maistuvat mansikalta. Tuotteen sisältämät B1-, B6-, B12-vitamiinit sekä biotiini edistävät hermoston normaalia toimintaa. B3-, B12-vitamiinit sekä folaatti (foolihappo) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

120 tabl.

24,90 (norm. 29,00 €)

ACO Pure Glow ihonhoitosarja aikuiselle sekaiholle

ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser Ihoa uudistava, entsymaattinen puhdistusvaahto poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Vaahto kuorii hellästi ja tekee ihosta kirkkaan, puhtaan, pehmeän ja luonnollisen hehkuvan. Miellyttävän tuoksuisen puhdistusvaahdon sisältämä salisyylihappo syväpuhdistaa huokoset ja taistelee epäpuhtauksia vastaan ja kuoriva entsyymi poistaa kuollutta ihosolukkoa antaen luonnollista hehkua. Iholle neutraali pH 5. Dermatologisesti testattu.

ACO Pure Glow Purifying Day Cream Raikkaan kevyt geelimäinen päivävoide aikuiselle iholle. Taistelee epäpuhtauksia vastaan, jättää iholle mattapintaa ja estää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Miellyttävän tuoksuinen ja kevyt geelivoide tekee ihosta kirkkaan, luonnollisen hehkuvan, vähentää näkyvästi ryppyjä ja kosteuttaa 24 tunnin ajan. Päivävoiteen sisältämä C-vitamiini antaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan, hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja tekee ihosta elastisemman ja sarkosiini vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa. Dermatologisesti testattu. Ei tuki ihohuokosia.

ACO Pure Glow Rebalancing Night Balm Tasapainottava ja hoitava yövoide erityisesti aikuiselle iholle. Taistelee epäpuhtauksia vastaan, tasapainottaa ihoa, estää ryppyjä ja kosteuttaa 24 tunnin ajan. Miellyttävän tuoksuisen yövoiteen sisältämä kuoriva entsyymi poistaa kuollutta ihosolukkoa ja antaa luonnollista hehkua, hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja tekee ihosta elastisemman ja sarkosiini vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa. Aamusta alkaen ihosi on kirkas, pehmeä, luonnollisen hehkuva ja siinä on näkyvästi vähemmän ryppyjä. Ei tuki ihohuokosia. Mieto tuoksu. Dermatologisesti testattu.

ACO Pure Glow Perfecting Serum Syväkosteuttava ja hehkua antava seerumi, joka on kehitetty erityisesti aikuiselle, epäpuhtaalle iholle. Seerumi sisältää runsaasti aktiiviaineita, kuten E- ja B3-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja antaa iholle luonnollisen hehkun. Pure Glow seerumi parantaa ihon rakennetta ja tehokosteuttaa ihoa. Tasoittaa ihon sävyä, vähentää ihohuokosten näkyvyyttä sekä juonteita ja ryppyjä. Hajusteeton. Dermatologisesti testattu.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

eri kokoja

-20 % (norm. 15,70-18,80 €)

Bethover B12+foolihappo

Mansikan makuinen, vahva B12-vitamiini- ja foolihappovalmiste. Hyvänmakuinen valmiste sisältää runsaasti B12-vitamiinia, jonka puutteesta saattavat kärsiä yli 65-vuotiaat, ikääntyvät, kasvissyöjät, vegaanit tai vatsahappo- tai metformiinilääkitystä käyttävät. Valmiste sisältää myös foolihappoa, jonka tarvetta lisäävät mm. suoliston ongelmat, raskaus sekä diabetes. B12-vitamiini ja foolihappo edistävät hermoston normaalia toimintaa sekä tukevat psykologisia toimintoja. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä säilöntäaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

150 tabl.

24,90 (norm. 29,00 €)

Aqualan L perusvoide

Kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide ihanassa kesätuubissa koko perheelle, joka soveltuu erinomaisesti myös herkkäihoisille. Kevyt voide sopii kosteusvoiteeksi kuivalle ja atooppiselle iholle sekä normaalille ja terveille kasvoille ja vartalolle, voidepesuun sekä meikin- ja silmämeikin puhdistukseen. Aqualan L soveltuu myös kuivaihoisille parranajon jälkeen, päänahan hoitoon, genitaalien limakalvoille sekä käsivoiteeksi. Se levittyy helposti ja imeytyy hyvin. Hajusteeton, väriaineeton ja vähärasvainen. Nyt saatavilla kukallisella desingn kuosilla, rajoitettu erä!

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

200 ml

7,90 (norm. 10,70 €)

Fiilus Arkeen maitohappobakteerivalmiste

Maitohappobakteerivalmiste koko perheelle. Eri makuisia purutabletteja tai kapselina. Fiilus Arkeen sisältää kahden bakteerikannan (Lactobacillus rhamnosus GG ja Bifidobactericum lactis) yhdistelmän. Makuvaihtoehtoina mansikanmakuinen purutabletti, mustikanmakuisessa purutabletissa lisäksi D-vitamiinia 10 mikrogarammaa joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Raikkaan hedelmänmakuinen purutabletti sisältää lisäksi C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Neutraali on kasviperäinen kapseli joka voidaan ottaa joko sellaisenaan, tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita. Valmistettu Suomessa, avainlippu tuote. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

30 kpl

10,70 (norm. 12,60 €)

Bevita Eye Pro silmätipat pipeteissä

Kosteuttavat ja voitelevat silmätipat keskivaikeaan ja vaikeaan kuivasilmäisyyteen. BevitaEye Pro silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Tasapainottavat ja suojaavat silmätipat sopivat myös tutkitusti käytettäväksi erityisen hyvin piilolinssien kanssa. Patentoitu koostumus kosteuttaa silmiä pitkäkestoisesti. Uudelleen suljettava pipetti on käyttökelpoinen 12 tuntia avaamisesta. Säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

20 x 0,5 ml

12,60 (norm. 14,80 €)

Puro Suoja silmätipat

Puro Suoja on keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden oireiden ja vaurioiden hoitamiseen ja ehkäisemiseen tarkoitettu pitkävaikutteinen kestokosteuttava lipidi-mikroemulsio-silmätippa. Se on optisesti kirkas liuos, jolla on silmälle optimaalinen viskositeetti: pulloa ei tarvitse ravistaa eikä näkö sumene. Tutkitusti tehokas silmätippa sisältää Sacha inchi -siemenöljyä, trehaloosia, hyaluronaania ja glyserolia. Tuote sopii käytettäväksi piilolinssien kanssa, linssejä ei tarvitse poistaa silmistä. Tuotetta ei ole testattu eläimillä ja se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Allergiatunnus. Kotimainen avainlipputuote.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

10 ml

16,50 (norm. 18,70 €)

Avène Sun B-Protect SK50+

Ihon sävyä tasoittava aurinkovoide kasvoille. Avene sun B-protect SK50+ antaa luonnollisen sävyn ja hehkun iholle ja jättää kauniin lopputuloksen. Kehitetty suojaamaan auringolta ja erityisesti ilmansaasteilta. Täysin ainutlaatuinen, moderni ja kevyt maitomainen koostumus, joka ei tahraa. Suojakerroin 50+ (erittäin korkea suoja). Kevyesti hajustettu.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

30 ml

11,90 (norm. 14,69 €)

Nesteytys ratiopharm

Raikas, sitruunan makuinen juoma nestetasapainon tukemiseen. Nesteytys ratiopharmista valmistettu liuos sisältää hiilihydraatteja ja elektrolyyttejä, jotka parantavat veden imeytymistä fyysisen rasituksen aikana sekä edistävät kestävyyttä pitkäkestoisen rasituksen aikana. Ihanteellinen juoma myös kesäkuumalla. Kätevästi pakatut poretabletit on helppo ottaa matkalle mukaan. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

10 poretabl.

11,50 (norm. 14,10 €)

Otocur korvasuihke

Monikäyttöinen korvasuihke koko perheelle. Jojobaöljyä sisältävä öljysuihke sopii vahatulpan poistoon ja ennaltaehkäisyyn, korvakäytävän tulehduksen ennaltaehkäisyyn sekä kuivien ja kutiavien korvakäytävien hoitoon. Otocur sopii pitkäaikaiseen käyttöön ja on tutkittu, kehitetty ja valmistettu Suomessa. CE-merkitty terveydenhuollon laite.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

30 ml

15,90 (norm. 18,50 €)

Sebamed pesuneste täyttöpussi

Sebamed Liquid Face & Body Wash on hoitava pesuneste koko vartalolle ja kasvoille, kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Miedosti hajustettu pesuneste puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää ihon luonnollisen, happaman suojan. Pesuneste puhdistaa myös merivedessä. Erittäin riittoisa ja saippuaton koostumus.
Sebamed Olive Face & Body Wash on hellävarainen ja miellyttävän tuoksuinen pesuneste erityisesti ohuelle, herkälle ja kuivuuteen taipuvaiselle iholle. Sopii päivittäiseen pesuun kasvoille ja vartalolle. Oliiviöljyä sisältävä pesuneste pehmentää ja ravitsee ihoa säilyttäen sen luonnollisen suojan. Saippuaton ja erittäin riittoisa koostumus.

Tarjous voimassa 31.7.2021 asti.

1000 ml

17,85 (norm. 21,00 €)