Apteekkimme tarjoukset

Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa maaliskuun 2020 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Minisun D-vitamiini 20mikrog.

Minisun D-vitamiini 20 mikrogrammaa sopii erityisesti sinulle, joka haluat turvata D-vitamiinin riittävän tarpeen joka päivä ja ympäri vuoden. D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä sekä on tärkeä vitamiini luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvointiin. Hyvän makuiset tabletit voit imeskellä, pureskella tai niellä. Makuvaihtoehtoina neutraali, metsämansikka, villivadelma tai uutuusmaku kola. Gluteeniton, laktoositon ja liivatteeton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

200 tabl.

14,50 (norm. 17,10 €)

Melarest Melatoniini Extra Vahva 1,9 mg

Vaihtoehtoina nieltävä tabletti tai suussa hajoava, mintunmakuinen melatoniinivalmiste. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Vaikutus saavutetaan nukahtamisajan lyhentymiseen 1 mg:n ja aikaeron vaikutuksiin vähintään 0,5 mg:n melatoniiniannoksella lähellä nukkumaanmenoaikaa. Suussa hajoava tabletti on hammasystävällinen. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

100 tabl.

20,90 (norm. 24,00 €)

Avène Sport fluid 50+ aurinkosuoja

Aurinkosuoja aktiiviseen elämään. Avène Sun Sport fluid SK50+ on erittäin veden- ja hikoilunkestävä. Se on kehitetty suojaamaan auringolta erityisesti erilaisten urheilusuoritusten ja hikoilun aikana. Erittäin ohut, virkistävä ja lähes öljytön koostumus sopii ihanteellisesti aktiivisille naisille ja miehille. Ei tahraa. Suojakerroin 50+ (erittäin korkea suoja). Kevyesti hajustettu.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

100 ml

18,50 (norm. 22,97)

Omega7 tyrniöljykapselit limakalvojen hyvinvointiin

Kasviperäinen tyrniöljyvalmiste. Tyrnikapselit sopivat erityisesti kuivaihoisille, kuivista silmistä, suusta tai limakalvoista kärsiville, vegaaneille sekä ikääntyneelle iholle. Tyrnimarja- ja tyrnisiemenöljy sisältävät runsaasti omega-3,-6,-7,-9 rasvahappoja sekä karotenoideja. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

90 kaps.

26,90 (norm. 30,88 €)

Fiilus Arkeen maitohappobakteerivalmiste

Maitohappobakteerivalmiste koko perheelle. Fiilus Arkeen sisältää kahden bakteerikannan (Lactobacillus rhamnosus GG ja Bifidobactericum lactis) yhdistelmän. Hyvänmakuiset maitohappobakteeripurutabletit sopii sekä lapsille että aikuisille. Purutabletti on sopiva tuote arkeen, ihan vaikka joka päivä nautittavaksi, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä. Neutraalinmakuisen valmisteen annostelu on helppoa: kasviperäinen kapseli voidaan ottaa joko sellaisenaan, tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Makuvaihtoehtoina mansikanmakuinen, raikkaan hedelmänmakuinen jossa lisäksi valmiste sisältää C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä mustikanmakuinen, jossa on myös D3-vitamiinia tukemaan vastustuskykyä. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

30 kpl

10,90 (norm. 12,60 €)

Nasolin A-vitamin nenäsuihke

Pitkäaikaisesti kosteuttava ja hoitava öljypohjainen nenäsuihke kuivan nenän hoitoon. Nasolin A-vitamin nenäsuihke sisältää seesamiöljyä ja A-vitamiinia. Hoitava nenäsuihke edistää nenän limakalvon solujen uusiutumista sekä kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ja karstaista nenää. Vaihtoehtoina tuoksuton (neutraali), sitruuna-mentoli sekä timjami-eukalyptus. Säilöntäaineeton. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

10 ml

8,50 (norm. 9,90 €)

Decubal perusvoide

Ravitseva perusvoide kuivalle ja herkälle iholle päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää ihoa pehmentäviä ja suojaavia aineosia, joiden kosteuttava vaikutus säilyy pitkään. Sopii kaikenikäisille ja koko vartalolle. Erinomainen ihottumien jälkihoitoon ja ennaltaehkäisyyn koko vartalolle sekä käsi- ja jalkavoiteeksi. Rasvapitoisuus 38 %. Hajusteeton ja väriaineeton.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

250 g

11,10 (norm. 13,90 €)

Priorin Extra hiusravinnekapseli

Hiusten ravintolisä, joka ravitsee hiuksia sisältäpäin. Priorin Extraan on valittu erityisesti hiusten hyvinvointia tukevia ainesosia. Priorin Extra sisältää muun muassa biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi monipuolisessa kapselissa on vehnänalkioöljyä, hirssiä, L-kysteiiniä ja B-vitamiineja. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

180 kaps.

79,00 (norm. 101,00 €)

Avène SunsiMed aurinkosuojavoide valoherkälle iholle

Ihon vaurioita ennaltaehkäisevä voide. Avène SunsiMed on kehitetty erityisesti valoherkälle iholle. Se ennaltaehkäisee ihosyöpää (paitsi melanomaa) ja aktiinisia keratooseja (aurinkokeratooseja) sekä auringonvalon aiheuttamaa ihon ikääntymistä. Koostumuksensa ansiosta SunsiMed tuntuu iholla miellyttävältä. Se imeytyy nopeasti ja jättää ihon kuivan tuntuiseksi. Hajusteeton. CE-merkitty tuote.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

80 ml

14,50 (norm. 18,32 €)

Multivita magnesiumsitraatti +B6

Magnesium-B6-vitamiinivalmiste lihasten hyvinvointiin. Multivita Magnesiumsitraatti + B6 tabletti sisältää hyvin imeytyvää magnesiumia, joka edistää lihasten ja luuston hyvinvointia sekä tukee hermoston toimintaa. Helposti nieltävä tabletti ei sisällä maku- tai makeutusaineita. Vaihtoehtona myös purutabletit, hedelmäinen greippi tai lime-sitruuna. Sopii myös vegaaneille. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

90 kpl

12,30 (norm. 14,50 €)

Beko Strong B12+foolihappo +B6

Pienikokoinen, helposti nieltävä tai hyvänmakuinen, pureskeltava mustikka-karpalon makuinen B12-, foolihappo- ja B6-vitamiinitabletti. Beko Strong B12+foolihappo+B6 sopii erityisesti henkilöille, joilla saattaa esiintyä B12-vitamiinin puutetta, kuten ikääntyville, kasvissyöjille, vegaaneille ja keliaakikoille. B12- ja B6 -vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, sokeriton, soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

150 tabl.

26,50 (norm. 31,00 €)

Ophtim Eye Hydra ja Forte silmätipat pipeteissä

Ophtim Eye Hydra tehokosteuttavat silmätipat kuivien ja ärtyneiden silmien kostutukseen. Sopivat ihanteellisesti kuivan huoneilman, katupölyn, pakkasen tai viiman kuivattaville silmille sekä silloin, jos käytät silmiä kuivattavaa lääkitystä. Silmätipat sisältävät natriumhyaluronaattia, joka kosteuttaa ja voitelee silmän pintaa. Soveltuu käytettäväksi kaikkien piilolinssien kanssa. Säilöntäaineeton koostumus.

Ophtim Eye Forte tehokosteuttavat ja suojaavat silmätipat kuivien ja ärtyneiden silmien kostutukseen. Sopivat ihanteellisesti kuivan huoneilman, auringon, meriveden, katupölyn, pakkasen, tuulen tai pitkään jatkuneen tietokoneen käytön kuivattamille silmille sekä silloin, jos käytät silmiä kuivattavaa lääkitystä. Paksumpi koostumus on ihanteellinen erityisesti yökäytössä. Silmätipat sisältävät natriumhyaluronaattia (0,4%), joka kosteuttaa ja voitelee silmän pintaa. Soveltuu käytettäväksi kaikkien piilolinssien kanssa. Säilöntäaineeton koostumus.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

20 x 0,5 ml

10,95 (norm. 13,80 €)

Avène B-Protect sävyttävä aurinkosuoja 50+ kasvoille

Ihon sävyä tasoittava aurinkovoide kasvoille. Avene sun B-protect SK50+ antaa luonnollisen sävyn ja hehkun iholle ja jättää kauniin lopputuloksen. Kehitetty suojaamaan auringolta ja erityisesti ilmansaasteilta. Täysin ainutlaatuinen, moderni ja kevyt maitomainen koostumus, joka ei tahraa. Suojakerroin 50+ (erittäin korkea suoja). Kevyesti hajustettu.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

30 ml

11,00 (norm. 13,95 €)

Minisun Pehmokonna D-vitamiini 10 mikrog

Pehmeä ja pureskeltava kilpikonnanmuotoinen D-vitamiinivalmiste etenkin lapsille. Minisun Pehmokonna D-vitamiini Junior 10 mikrogrammaa maistuu raikkaalta appelsiinilta. Pureskeltavat pehmokonnat sopivat erinomaisesti niin lapsille kuin aikuisillekin. D-vitamiini edistää luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Konnat on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla. Laktoositon, maidoton ja säilöntäaineeton. Luontaiset värit ja aromit. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.5.2020 asti.

120 kpl

16,90 (norm. 19,20 €)

Wartner syylä- ja känsäkynät

Wartner syyläkynä on tehokas ja helppokäyttöinen kynä jalka- ja käsisyylien poistoon. Kynän vaikuttava-aine kuorii iholta virukselle infektoituneet ja kovettuneet ihosolut ja tilalle muodostuu uutta, tervettä ihoa. Tehoaa heti ensimmäisestä viikosta alkaen. Kynää on miellyttävä käyttää ja sillä on tarkka levittää geeliä suoraan hoidettavalle alueelle.

Wartner känsäkynä on tehokas ja helppokäyttöinen kynä känsien poistoon. Kynän vaikuttava-aine kuorii iholta kovettuneet ihosolut ja tilalle muodostuu uutta, tervettä ihoa. Tehoaa heti ensimmäisestä viikosta alkaen. Kynää on miellyttävä käyttää ja sillä on tarkka levittää geeliä suoraan hoidettavalle alueelle.

Tarjous voimassa 31.5.2020.

1,5 ja 4 ml

17,90 (norm. 20,50-23,50)