Apteekkimme tarjoukset

Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa elo ja- syyskuun 2018 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Minisun D-vitamiini

Hyvänmakuinen, vahva D-vitamiinivalmiste turvaamaan D-vitamiinin tarve. Sopii erityisesti iäkkäille ja vähän ulkoileville. Yli 60-vuotiaille suositellaan päivittäin 20 mikrog D-vitamiinia ympäri vuoden. Ksylitolilla makeutetun tabletin voi helposti niellä, imeskellä tai pureskella. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Ravintolisä.

Makuvaihtoehtoina neutraali, metsämansikka ja villivadelma.

Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

200 tabl.

14,50 (norm. 17,10 €)

Betolvex B12-vitamiinivalmiste

Pieni ja helposti nieltävä B12-vitamiinivalmiste helposti avattavassa purkissa. Betolvex B12 1 mg sopii erityisesti henkilöille, joilla saattaa esiintyä B12-vitamiinin puutetta, kuten ikääntyville, kasvissyöjille, vegaaneille, keliaakikoille ja hapottomasta vatsasta kärsiville. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

150 tabl.

24,50 (norm. 28,50)

Priorin Extra ravintolisä hiuksille

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Priorin Extraan on valittu erityisesti hiusten hyvinvointia tukevia ainesosia. Priorin Extra sisältää muun muassa biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi monipuolisessa kapselissa on vehnänalkioöljyä, hirssiä, L-kysteiiniä ja B-vitamiineja. Ravintolisä. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

180 kaps

79,00 (norm. 101,00 €)

Maitohappobakteeri +B ratiopharm

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. Kaikille 1-vuotiaasta alkaen. Avattavat kapselit voi myös sekoittaa ruokaan tai juomaan.

B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa, vahvistaen vastustuskykyä. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä.

Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.

Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

100 kaps.

17,50 (norm. 20,50 €)

Bevita Eye silmätipat

Kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat silmätipat kuiville silmille. Valmiste on ihanteellinen päätetyötekijöille, ikääntyneille ja silmien kuivuuden oireista (roskan tunne, punoitus, silmien vuotaminen, polttava tunne) kärsiville. Valmiste sisältää natriumhyaluronaattia, joka lievittää ympäristötekijöistä (kuiva ilma, tuuli, aurinko) tai piilolinssien käytöstä johtuvaa silmien kuivuutta. Bevita eye lievittää oireita välittömästi ja pitkäkestoisesti. Säilöntäaineeton.

Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

20 x 0,5 ml

10,90 (norm. 13,70 €)

Glukosamiini Strong ravintolisä

Vahva, täysin kasvipohjainen glukosamiinivalmiste. Sopii kala- ja äyriäisallergisille sekä vegaaneille. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, liivatteeton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

120 tabl.

17,90 (norm. 21,50)

MagneCit magnesiumsitraatti +B6

Helposti imeytyvä magnesiumsitraatti aktiiviliikkujille, urheilijoille, ikääntyville, lihaskramppeihin ja suonenvetoihin. Valmiste sisältää myös B6-vitamiinia, joka tehostaa magnesiumin vaikutuksia. Kalvopäällysteinen, makeutusaineeton tabletti on helppo niellä. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

100 + 20 tabl.

10,90 (norm. 13,50 € / 100 tabl.)

Multivita Plus monivitamiinivalmiste

Monivitamiini- ja hivenainetabletti erityisesti aikuisten ja ikääntyvien tarpeisiin. Multivita Plussassa on monipuolisesti vitamiineja ja hivenaineita, ja erityisesti siinä on näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, lihasten normaalia toimintaa edistävää magnesiumia sekä vastustuskykyä edistävää foolihappoa. Sisältää myös C- ja D3-vitamiinia. Helppokäyttöinen, vain 1 tabletti päivässä riittää. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

200 tabl.

18,90 (norm. 23,00 €)

Paranix täishampoo

Helppokäyttöinen shampoo täiden häätöön aikuisille ja yli 2-vuotiaille. Turvallinen ja nopea menetelmä täiden ja saivareiden poistoon. Kaksitehoinen shampoo sisältää dimetikonia ja mineraaliöljyä, jotka tukahduttavat ja kuivattavat päätäit. Tuotteen vaikutus on mekaaninen, joten täit eivät tule vastustuskykyisiksi. Pakkauksessa mukana metallinen täikampa jolla kuolleet täit ja saivareet voidaan kammata tehokkaasti pois. Riittää koko perheelle ja jopa 8 käyttökerralle, riippuen hiusten pituudesta. Miellyttävä tuoksu.

Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

200 ml

21,90 (norm. 26,50 €)

Melatoniini Orion 1,9 mg

Nukahtamisaikaa lyhentävä ja aikaeron vaikutuksia (jetlag) lievittävä, nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä. Makeutusaineina hammasystävällinen ksylitoli ja mannitoli. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä liivatetta, aromi- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Ei aromi- eikä väriaineita. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

100 tabl.

19,50 (norm. 24,00 €)

Avène Soothing Eye Contour Cream

Hajusteeton ja rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, jopa ärtyneelle iholle. Voide sopii erityisesti erittäin herkästä ja atooppisesta ihottumasta kärsiville. Lievittää kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta. Kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus, joka sopii myös jatkuvaan käyttöön. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

10 ml

16,50 (norm. 19,35 €)

Reladrops ja Reladrops + D3 maitohappobakteeritippa lapsille

Reladrops-tipat on nestemäinen maitohappobakteerivalmiste. Tipat sopivat erityisesti vauvoille, pienille lapsille ja nielemisvaikeuksista kärsiville. Valmistetta voi turvallisesti käyttää myös vastasyntyneille. Valmisteen öljyseos on todettu hyvin siedetyksi. 10 ml sisältää n. 50 annosta. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, sokeriton ja säilöntäaineeton. Ravintolisä.

Vatsaystävällinen D-vitamiinitippa, jossa mukana Lactobacillus reuteri -maitohappobakteereja. Valmisteen D-vitamiini on välttämätöntä lapsen hampaiden ja luuston kehitykselle sekä hyväksi vastustuskyvylle. Reladrops sopii koko perheelle, erityisesti vauvoille, joilla on vatsavaivoja. 10 ml sisältää n. 50 annosta. Laktoositon, gluteeniton, maidoton. Ravintolisä.

Tuotteen ostajalle vauvan sukat kaupan päälle koko 17-18, niin kauan kuin sukkia riittää.

Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.

10 ml

16,90 (norm. 18,90-19,50 €)