Apteekkimme tarjoukset

Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa loka- ja marraskuun 2018 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Fiilus Vahva maitohappobakteeri

Fiilus Vahva tarjoaa nimensä mukaisesti vahvan annoksen maailman eniten tutkittuja Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereja. Yksi annos sisältää korkean annoksen Lactobacillus r. GG-maitohappobakteereja: 10 miljardia kappaletta.  Valmisteen annostelu on helppoa, kasviperäinen kapseli voidaan ottaa joko sellaisenaan tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

Tarjous voimassa 30.11.2018 asti.

30 kaps.

14,90 (norm. 18,00 €)

Biorion -sarja hiusten hyvinvointiin

Biorion stimuloiva hoitoneste 150 ml antaa uutta elinvoimaa hiuksille! Stimuloiva hoitoneste hiuspohjalle auttaa hidastamaan ja ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä ja edistämään uusien hiusten kasvuaerityisen aktiiviaineyhdisteen ja hiuspohjan pintaverenkiertoa virkistävän kofeiinin ja B3-vitamiinin avulla.

Bioron shampoo 250 ml on tuuheuttava & kosteuttava shampoo hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Sisältää kofeiinia ja B3-vitamiinia jotka stimuloivat hiuspohjan verenkiertoa ja siten edesauttavat sen pysymistä elinvoimaisena. B5-provitamiini ja betaiini tuuheuttavat sekä kosteuttavat hiuksia. Normaaleille ja kuiville hiuksille.

Biorion hoitaaine 250 ml on tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine normaaleille ja kuiville hiuksille. Sisältää kofeiinia ja B3-vitamiinia, jotka stimuloivat hiuspohjan verenkiertoa. B5-provitamiini ja sheavoi ravitsevat ja tuuheuttavat hiuksia. Vähentää hiusten sähköisyyttä ja parantaa kammattavuutta.

Biorion Strong kapselit ovat monipuolinen ravintolisä hiusten terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat runsaasti biotiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten terveyttä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni- ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton.

Tarjous voimassa 31.10.2018 asti.

eri kokoja

-15 %

DeviSol 20 mikrog. D-vitamiini

Pieni, sitruksen makuinen D-vitamiinitabletti turvaamaan D-vitamiinin saanti pimeänä vuoden aikana tai ympäri vuoden. Devisol tabletin D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimiston vastustuskykyä. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 20 mikrog. Hyvänmakuinen tabletti sulaa suussa imeskellen tai pureskellen. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2018 asti.

200 tabl.

14,90 (norm. 17,40 €)

A-Vita Plus nenäsuihke

Tehokkaasti kosteuttava, öljymäinen nenäsuihke kuiville limakalvoille. Hoitaa nenän limakalvoja sekä rohtuneita ja ärtyneitä nenänpieliä. Edistää nenän limakalvon uudistumista ja paranemista. Suihkeena Helppo ja kätevä annostella.

Tarjous voimassa 30.11.2018 asti.

20 ml

11,50 (norm. 13,10 €)

SB12 White suuvesi

Hellävaraisesti valkaiseva ja hengitystä raikastava suuvesi. SB12 White suuvesi auttaa neutraloimaan pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkikaasuja ja sen vahva fluoripitoisuus vahvistaa hammaskiillettä sekä ehkäisee hampaiden reikiintymistä. Valmisteessa on lisäksi polyvinyylipyrrolidonia, joka sitoutuu värjääviin yhdisteisiin ja ehkäisee hampaiden värjääntymistä kiillettä vahingoittamatta. Makuna pehmeä piparminttu. Parabeeniton, alkoholiton. Ei sisällä väriaineita.

Tarjous voimassa 30.11.2018 asti.

500 ml

-15 %

Physiomer nenähuuhtelutuotteet

Physiomer Normal Jet on käyttövalmis, isotoninen merivesiliuos nenän huuhteluun, puhdistukseen ja kosteutukseen. Nenän huuhtelu päivittäin poistaa allergeeneja, pölyä, mikrobeja sekä ennaltaehkäisee ylähengitystievaivoja. Sisältää 2 eri suutinta; sinisestä suuttimesta tulee hienojakoinen suihke ja valkoisesta tarkka suihke. Säilöntäaineeton ja ponnekaasuton.

Physiomer Strong Jet on käyttövalmis, isotoninen merivesiliuos nenän huuhteluun, puhdistukseen ja kosteutukseen. Voimakas suihke puhdistaa tehokkaasti ja poistaa tukkoisuutta helpottaen nenän kautta hengittämistä sekä toimii vilustumista ja ylähengitystieinfektioita vastaan. Sopii käytettäväksi akuutteihin nenäoireisiin, kroonisiin nenävaivoihin sekä nenä- ja poskionteloleikkausten jälkeiseen käyttöön. Säilöntäaineeton ja ponnekaasuton.

Physiomer Baby Mist on kehitetty erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkkien nenien puhdistukseen. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja avaa tukkoisen nenän ja helpottaa vauvan nukkumista ja syömistä esim. flunssan aikana. Samalla se kosteuttaa vauvan nenän limakalvoja ja ehkäisee jälkitauteja ja korvatulehduksia. Säilöntäaineeton ja ponnekaasuton.

Tarjous voimassa 30.11.2018 asti.

115-210 ml

11,00 (norm. 13,20 €)

Bethover B12 + foolihappo

Mansikan makuinen, vahva B12-vitamiini- ja foolihappovalmiste. Hyvänmakuinen valmiste sisältää runsaasti B12-vitamiinia, jonka puutteesta saattavat kärsiä yli 65-vuotiaat, ikääntyvät, kasvissyöjät sekä vegaanit. Valmiste sisältää myös foolihappoa, jonka tarvetta lisäävät mm. suoliston ongelmat, raskaus sekä diabetes. B12-vitamiini ja foolihappo edistävät hermoston normaalia toimintaa sekä tukevat psykologisia toimintoja. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä säilöntäaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2018 asti.

150 tabl.

24,50 (norm. 29,00 €)

Posivil FluZink sinkkivalmiste flunssaan

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja llieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Imeskelytableteista voi valita kahden makuvaihtoehdon välillä, makuvaihtoehtoina veriappelsiini ja anis.

Tarjous voimassa 30.11.2018 asti.

40 kpl

10,90 (norm. 13,00 €)

Bepanthen Eye silmätipat

Kosteuttavat silmätipat kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille. Bepanthen eye silmätipat muodostavat silmän pinnalle kirkkaan suojakalvon, joka rauhoittaa ja lievittää silmien kuivuutta pitkäkestoisesti. Tipat eivät sumenna näköä ja sopivat yhdessä piilolinssien kanssa. Kerta-annospipetit ovat säilöntäaineettomia.

Tarjous voimassa 30.11.2018 asti.

20 x 0,5 ml

11,80 (norm. 13,80 €)

DeviSol Strong 50 mikrog D-vitamiini

Raikkaan sitruksen makuinen purutabletti. Sopii erityisesti todetun matalan D-vitamiinitason nostoon sekä harvempaa annostusta suosiville. Hammasystävällinen – makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla ja sisältää vain luonnollista sitrusaromia. Helposti suussa hajoavan tabletin voi joko imeskellä, pureskella tai antaa hitaasti liueta suussa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

Tarjous voimassa 30.11.2018 asti.

200 tabl.

20,90 (norm. 25,00 €)

Apobase Creme ja Oily Creme perusvoiteet

Apobase Creme on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä perusvoide. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle, atooppisen ihon perusvoiteeksi sekä lapsille. Hajusteeton ja parabeeniton. Rasvapitoisuus 30 %.

Apobase Oily Creme on tehokkaasti kosteuttava ja kosteuden säilyttävä rasvainen emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii erittäin kuiville ja halkeileville ihoalueille koko vartalolle. Erinomainen suoja- ja yövoide. Hajusteeton, parabeeniton. Rasvapitoisuus 60%.

Tarjous voimassa 30.11.2018 asti.

250 g

11,50 (norm. 13,10 €)

Multi-tabs Family monivitamiinivalmiste

Monipuolinen monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste koko perheelle. Sopii erityisesti sinulle, joka haluat turvata kaikkien tärkeiden vitamiinien päivittäisen tarpeen. Valmiste sisältää mm. D-vitamiinia, joka tukee vastustuskykyä sekä B-vitamiineja (B2-,B3-,B6- ja B12-vitamiinit), jotka vähentävät väsymystä ja uupumusta. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2018 asti.

190 tabl.

18,90 (norm. 22,00 €)

Avène Cicalfate Hand Cream käsivoide

Tehokas käsivoide sinulle, joka kärsit kuivista, halkeilevista tai ärtyneistä käsistä. Käsivoide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Ihanteellinen mm. toimistotyöntekijöille. Ravitseva voide sisältää suojaavaa sukralfaattia, joka jättää iholle suojakalvon. Käsistäsi tulee pehmeät ja suojatut. Hajusteeton ja parabeeniton.

Tarjous voimassa 30.11.2018 asti.

100 ml

-20 %