Apteekkimme tarjoukset

Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa elokuun 2022 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

bertil´s Melatoniini 1,9 mg + rauhoittavat yrtit

Kolmivaikutteinen melatoniini-yrttivalmiste. Bertil’s Melatoniini 1,9 MG + rauhoittavat yrtit sisältää melatoniinia ja valeriaana- ja kärsimyskukkauutetta. Valmisteen melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, valeriaana auttaa ylläpitämään luonnollista unta ja kärsimyskukka auttaa rauhoittamaan levotonta mieltä. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Laktoositon, gluteeniton ja sokeriton. Vegaaninen. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.8.2022 asti.

60 tabl., 0,22 € /kpl

12,90 (norm. 15,90 €)

Minisun Monivitamiini Tähtimarja ja Tähtihedelmä junior

Tähden muotoinen, hedelmän- tai marjanmakuinen monivitamiini- ja hivenainevalmiste lapsille ja nuorille. Se sisältää kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Valmiste sisältää mm. foolihappoa, sinkkiä, seleeniä sekä D- ja C-vitamiinia, jotka tukevat lapsen ja nuoren vastustuskykyä.  Pienikokoisessa, hyvänmakuisessa purutabletti. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivatteeton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.8.2022 asti.

200 purutabl., 0,09 € /kpl

18,90 (norm. 21,00 €)

Ophtim Eye Hydra ja Forte kostuttavat silmätipat pipeteissä

Ophtim Eye Hydra Tehokosteuttavat silmätipat kuivien ja ärtyneiden silmien kostutukseen. Sopivat ihanteellisesti kuivan huoneilman, katupölyn, pakkasen tai viiman kuivattaville silmille sekä silloin, jos käytät silmiä kuivattavaa lääkitystä. Silmätipat sisältävät natriumhyaluronaattia, joka kosteuttaa ja voitelee silmän pintaa. Soveltuu käytettäväksi kaikkien piilolinssien kanssa. Uudelleen suljettava pipetti on käytettävä 12 tunnin kuluessa avaamisesta. Säilöntäaineeton koostumus. Valmistusmaa Italia.

Ophtim Eye Forte Tehokosteuttavat ja suojaavat silmätipat kuivien ja ärtyneiden silmien kostutukseen. Sopivat ihanteellisesti kuivan huoneilman, auringon, meriveden, katupölyn, pakkasen, tuulen tai pitkään jatkuneen tietokoneen käytön kuivattamille silmille sekä silloin, jos käytät silmiä kuivattavaa lääkitystä. Paksumpi koostumus on ihanteellinen erityisesti yökäytössä. Silmätipat sisältävät natriumhyaluronaattia (0,4%), joka kosteuttaa ja voitelee silmän pintaa. Soveltuu käytettäväksi kaikkien piilolinssien kanssa. Uudelleen suljettava pipetti on käytettävä 12 tunnin kuluessa avaamisesta. Säilöntäaineeton koostumus. Valmistusmaa Italia.

Tarjous voimassa 31.8.2022 asti.

20 x 0,5 ml

11,30 (norm. 13,80 €)

Ceridal Lipolotion ihoöljy

Ihoöljy kuivalle iholle. Sopii käytettäväksi koko vartalolle, niin lapsille kuin aikuisillekin. Öljy muodostaa iholle hyvin ohuen, ihoa vahvistavan ja hengittävän suojakalvon. Levittyy helposti. Mukana vaihdettava suihkepullon suutin. Ei sisällä vettä, hajusteita, emulgaattoreita, säilöntä- eikä väriaineita.

Tarjous voimassa 31.8.2022 asti.

100 ml, 69,00 € /l

6,90 (norm. 8,40 €)

Multivita Omegalive kalaöljyvalmiste

Kalaöljykapseli, joka sisältää vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja. Omega-3-rasvahappojen EPA ja DHA tukevat sydämen ja aivojen kuntoa, DHA ylläpitää ylläpitää normaalia näkökykyä. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA: ja DHA:ta. Matala ja soikea kapseli on helppo niellä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.8.2022 asti.

100 kaps., 0,19 € /kpl

18,90 (norm. 21,00 €)

Minisun Monivitamiini Vahva ja Extra Vahva

Monipuolinen ja vahva monivitamiini. Valmiste sopii erityisesti aktiiviseen elämään, nuorille aikuisille, ruuhkavuosiin ja vaativaan elämänmenoon. Päivittäisten vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi monivitamiinivalmiste sisältää ubikinonia ja mustikkauutetta. Valmisteessa on vahvat pitoisuudet hermostolle tärkeätä foolihappoa ja B12-vitamiinia sekä lihaksien ja luuston hyvinvointiin D-vitamiinia, kalsiumia ja magnesiumia. Loistava valinta paljon liikkuvalle ja terveydestä huolehtivalle aikuiselle. Vahvassa 20 mikrogrammaa ja Extra Vahvassa 50 mikrogrammaa D-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, liivatteeton ja soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.8.2022 asti.

90 tabl. ja 120 tabl., 0,16-0,21 € /kpl

18,90 (norm. 21,00 €)

Priorin Extra hiusravinnevalmiste

Hiusten ravintolisä, joka ravitsee hiuksia sisältäpäin. Priorin Extraan on valittu erityisesti hiusten hyvinvointia tukevia ainesosia. Priorin Extra sisältää muun muassa biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi monipuolisessa kapselissa on vehnänalkioöljyä, hirssiä, L-kysteiiniä ja B-vitamiineja. Sisältää soijaa. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.8.2022 asti.

180 kaps., 0,38 € /kpl

69,00 (norm. 87,00 €)

Maitohappobakteeri +B ratiopharm

Kuusi maitohappobakteerikantaa ja kuusi B-vitamiinia tukemaan vastustuskykyäsi. Monipuolinen Maitohappobakteeri + B ratiopharm sopii päivittäiseen käyttöön sekä kuurina käytettäväksi. Sisältää mm. Lactobacillus- ja Bifidobacterium -kantoja sekä Streptococcus thermophilusta. Valmisteen B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia vastustuskykyä. Valmistettu Italiassa. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton ja soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.8.2022 asti.

100 kaps., 0,19 € /kpl

18,90 (norm. 22,50 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6

Magnesium-B6-vitamiinivalmiste lihasten hyvinvointiin. 150 mg sekä vahvempi 175 mg Multivita Magnesiumsitraatti + B6 tabletti sisältää hyvin imeytyvää magnesiumia, joka edistää lihasten ja luuston hyvinvointia sekä tukee hermoston toimintaa. Valmiste sisältää myös magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Vaihtoehtoina helposti nieltävä tabletti ei sisällä maku- tai makeutusaineita tai purutabletti, jonka voi nauttia vaikka ilman vettä. Purutabletin makuvaihtoehtoina greippi, lime-sitruuna sekä appelsiini. Sopii myös vegaaneille. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Vegaaninen, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.8.2022 asti.

80-90 tabl., 0,14-0,16 € /kpl

12,50 (norm. 14,80 €)

Devisol Strong 50 mikrog

Vahva D-vitamiinitabletti. Valmiste sopii erityisesti vähän ulkoileville aikuisille ja ikääntyville. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä edistää elimiston normaalia vastustuskykyä. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 50 mikrog. Sitruksen makuiset tabletit voit niellä, imeskellä tai pureskella. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.8.2022.

200 tabl., 0,10 € /kpl

20,90 (norm. 25,00 €)