Apteekkimme tarjoukset

Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa toukokuun 2024 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

ACO Sun aurinkotuotteet

Nauti auringosta turvallisesti ACO aurinkovoiteiden kanssa. ACO aurinkovoide on varma valinta koko perheen tarpeisiin, sillä ACO Sun -tuotteet tarjoavat täydellisen valikoiman hellävaraisia aurinkosuojatuotteita niin lapsille kuin aikuisille, kaikkiin tilanteisiin. ACO aurinkovoiteet sisältävät kosteuttavan Triple Moist Complex ainesosayhdisteen. Hajusteettomat ja dermatologisesti testatut ACO Sun -tuotteet on kehitelty herkälle iholle ja sen vuoksi ACO aurinkovoide on hyvä valinta herkälle iholle.

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.

40-300 ml

-20 % (norm. 14,30-26,50 €)

Thealoz Duo kosteuttavat silmätipat

Pitkäkestoisesti kosteuttavat silmätipat keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Thealoz Duo 10 ml on säilöntäaineeton silmätippa, joka suojaa silmän pinnan proteiineja ja solukalvoa, korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja estää silmien kuivumista. Ainutlaatuinen koostumus sisältää pitkään suojaavaa trehaloosia ja voitelevaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Kuivat silmät voivat tuntua ärtyneiltä, pisteleviltä tai muilla tavoin epämukavilta. Säilyy 6 kk avaamisesta, sopii piilolinssien käyttäjille. Säilöntäaineeton ja fosfaatiton. CE-merkitty tuote.

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.

10 ml

15,95 (norm. 18,70 €)

Aqualan L perusvoide

Kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle, joka soveltuu erinomaisesti myös herkkäihoisille. Aqualan L perusvoide 200 g kevyt voide sopii kosteusvoiteeksi kuivalle ja atooppiselle iholle sekä normaalille ja terveille kasvoille ja vartalolle, voidepesuun sekä meikin- ja silmämeikin puhdistukseen. Aqualan L soveltuu myös kuivaihoisille parranajon jälkeen, päänahan hoitoon, genitaalien limakalvoille sekä käsivoiteeksi. Se levittyy helposti ja imeytyy hyvin. Hajusteeton, vegaaninen, väriaineeton ja vähärasvainen.

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.

200 ml

8,90 (norm. 11,00 €)

Auvoin hoitava A-vitamiini nenäsuihke

Hoitava A-vitamiini-seesamiöljy -nenäsumute kuivalle nenälle. Auvoin hoitava A-vitamiini nenäöljy-suihke kosteuttaa ja hoitaa nenän kuivia limakalvoja sekä edistää nenän pintakudoksen uusiutumista. Nenäsuihkeen sisältämä seesamiöljy muodostaa limakalvolle öljykerroksen, joka estää kosteuden haihtumista limakalvolta helpottaen kuivan nenän oireita. A-vitamiini puolestaan edistää nenän limakalvon uusiutumista. Nenäsuihke sopii käytettäväksi myös raskauden ja imetyksen aikana.

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.

20 ml

11,95 (norm. 13,60 €)

Maitohappobakteeri +B ratiopharm

Kuusi maitohappobakteerikantaa ja kuusi B-vitamiinia tukemaan vastustuskykyäsi. Monipuolinen Maitohappobakteeri + B ratiopharm sopii päivittäiseen käyttöön sekä kuurina käytettäväksi. Sisältää mm. Lactobacillus- ja Bifidobacterium -kantoja sekä Streptococcus thermophilusta. Valmisteen B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia vastustuskykyä. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton ja soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.

100 kaps.

18,50 (norm. 22,50 €)

Melarest Tripla yrtti-melatoniinivlmiste

Kolmivaikutteinen yrttiuutteita sisältävä melatoniinivalmiste. Melarest Triplan kaksikerroksinen tabletti lyhentää nukahtamisaikaa, auttaa rentoutumaan ja edistää parempaa unta. Kaksikerroksisessa tabletissa on nopea- ja pitkävaikutteinen kerros. Kummassakin kerroksessa on melatoniinia, jota on yhdessä tabletissa yhteensä 1,9 mg. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, kun sitä nautitaan vähintään 1 mg lähellä nukkumaanmenoaikaa. Tabletin nopeasti vaikuttava kerros sisältää melatoniinin lisäksi kamomillaa ja humalaa, jotka auttavat rentoutumaan sekä laventelia, joka edistää parempaa unta. Pitkävaikutteisessa kerroksessa on melatoniinin lisäksi tuliunikkoa, jolla on laventelin tapaan parempaa unta edistävä vaikutus. Tabletti on pienikokoinen ja helposti nieltävä. Gluteeniton, laktoositon, liivatteeton ja vegaaninen. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.

30 tabl.

14,70 (norm. 16,50 €)

Multivita Omegalive kalaöljyvamisteet

Multivita Omegalive Basic Laadukas kalaöljykapseli, jonka suositeltu päiväannos (2 kaps.) sisältää 886 mg omega-3-rasvahappoja. Erinomainen valinta silloin, jos ei haluta tai voida käyttää vahvoja kalaöljyvalmisteita. Pienikokoinen, soikea kapseli on helppo niellä. Valmiste sopii käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa, sillä se ei sisällä lisättyjä vitamiineja. Ravintolisä.

Multivita Omegalive Strong Vahva kalaöljy, jonka kalaöljykapseli sisältää vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja. Multivita Omegalive Strong -kalaöljykapseleiden sisältämien Omega-3-rasvahappojen EPA ja DHA tukevat sydämen ja aivojen kuntoa, DHA ylläpitää ylläpitää normaalia näkökykyä. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA: ja DHA:ta. Matala ja soikea kapseli on helppo niellä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Multivita Omegalive Raskaus & Imetys Kalaöljyvalmiste, jossa on harkittu omega-3 koostumus raskaana oleville ja imettäville naisille. Multivita Omegalive raskaus & imetys sisältää runsaasti DHA-rasvahappoa, jonka riittävä saanti tukee sikiön aivojen, silmien ja näkökyvyn normaalia kehitystä. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 450 mg DHA:ta ja 250 mg EPA:a. Multivita Omegalive Raskaus kalaöljy -kapseleiden käyttö on turvallinen valinta, sillä raskauden aikana kalan syöntiä rajoitetaan kaloista löytyvien raskasmetallien vuoksi. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Multivita Omegalive Juniori Raikkaan sitruunanmakuinen, pehmeä ja pureskeltava kalaöljyvalmiste lapsille ja koko perheelle. Sopii erityisesti silloin, jos ruokavalioon kuuluu kalaa vain vähän tai ei lainkaan. Valmiste sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja ja lapsille tärkeää D-vitamiinia. D-vitamiini edistää hampaiden ja luuston pysymistä normaalina. Hammasystävälliset, geelimäiset tabletit maistuvat sellaisenaan perheen pienimmille. Valmistukseen on käytetty vain luonnollisia väri- ja aromiaineita. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.

45-120 kpl

-15 % (norm. 16,90-24,50 €)