Apteekkimme tarjoukset

Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa marraskuun 2020 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Apteq Crampex magnesiumsitraatti + B-vitamiinivalmiste

Appelsiinin ja greipin makuinen poretabletti. Crampex lihasten ja hermoston hyvinvointiin, sen kaksitehoinen koostumus vaikuttaa lihaksiston lisäksi hermostoon ja tekee siitä näin tehokkaamman kuin perinteiset magnesiumvalmisteet. Crampex on ainutlaatuinen, vahva ja turvallinen yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittua B-vitamiinikompleksia B12 – B9 – B6 – B2 – B1. Makeutettu sukraloosilla. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

14 poretabl.

7,90 (norm. 9,20 €)

Multivita Omegalive Strong kalaöljykapseli

Kalaöljykapseli, joka sisältää vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja. Omega-3-rasvahappojen EPA ja DHA tukevat sydämen ja aivojen kuntoa, DHA ylläpitää ylläpitää normaalia näkökykyä. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA: ja DHA:ta. Matala ja soikea kapseli on helppo niellä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

100 kaps.

17,85 (norm. 21,00 €)

Minisun monivitamiini Vahva ja Extra Vahva

Monipuolinen ja vahva monivitamiini. Valmiste sopii erityisesti aktiiviseen elämään, nuorille aikuisille, ruuhkavuosiin ja vaativaan elämänmenoon. Päivittäisten vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi monivitamiinivalmiste sisältää ubikinonia ja mustikkauutetta. Valmisteessa on vahvat pitoisuudet hermostolle tärkeätä foolihappoa ja B12-vitamiinia sekä lihaksien ja luuston hyvinvointiin D-vitamiinia, kalsiumia ja magnesiumia. Minisun Monivitamiini Extra Vahva valmisteessa on erittäin vahva 50 mikrog D-vitamiinipitoisuus lihaksien ja luuston hyvinvointiin. Loistava valinta paljon liikkuvalle ja terveydestä huolehtivalle aikuiselle. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, liivatteeton ja soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

120 ja 90 tabl.

17,90 (norm. 21,00 €)

Betolvex Strong 1,25mg B12-vitamiini

Laadukas ja monipuolinen B12-vitamiini keski-ikäisille ja ikääntyville. Betolvex strong 1,25 mg on vahva B12-vitamiini, joka sisältää myös muita B-ryhmän vitamiineja samassa kapselissa. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, B1-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja foolihappo ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Purkeissa on helposti avattava mutterimallinen korkki. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

90 tabl.

22,80 (norm. 28,50)

Melarest Melatoniini Extra Vahva

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melarest Melatoniini Extra Vahva 1,9 mg auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron (jetlag) yksilöllisiä vaikutuksia. Vaihtoehtoina nieltävä tai suussa hajoava, mintun makuinen melatoniinivalmiste sekä pitkävaikutteinen tabletti, jonka rakenteesta johtuen tabletin liukeneminen kestää useita tunteja ja melatoniinia vapautuu noin 5 tunnin ajan. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivatteeton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

90-100 tabl,

20,50 (norm. 24,00 €)

Priorin Extra hiusravinnekapselit

Hiusten ravintolisä, joka ravitsee hiuksia sisältäpäin. Priorin Extraan on valittu erityisesti hiusten hyvinvointia tukevia ainesosia. Priorin Extra sisältää muun muassa biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi monipuolisessa kapselissa on vehnänalkioöljyä, hirssiä, L-kysteiiniä ja B-vitamiineja. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

180 kaps.

75,00 (norm. 101,00 €)

Apobase perusvoiteet

Apobase Lotion on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä kevyt perusvoide päivittäiseen käyttöön. Helposti levityvä lotion sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Soveltuu erityisen hyvin kuivaan hiuspohjaan, meikin alle, meikin poistoon ja parranajon jälkeen käytettäväksi. Hajusteeton ja parabeeniton. Rasvapitoisuus 20 %.

Apobase Creme on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä perusvoide. Apobase sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle, atooppisen ihon perusvoiteeksi sekä lapsille. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 30 %.

Apobase Oily Creme on tehokkaasti kosteuttava ja kosteuden säilyttävä rasvainen emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii erittäin kuiville ja halkeileville ihoalueille koko vartalolle. Erinomainen suoja- ja yövoide. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 60%.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

250 g

10,50 (norm. 13,10 €)

Avène Soothing Eye Contour Cream silmänympärysvoide

Hajusteeton ja rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, jopa ärtyneelle iholle. Avene Soothing eye contour cream voide sopii erityisesti erittäin herkästä ja atooppisesta ihottumasta kärsiville. Lievittää kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmien ympärillä. Kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus, joka sopii myös jatkuvaan käyttöön. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

10 ml

17,10 (norm. 20,09 €)

Rela Tabs maitohappobakterivalmiste

Raikkaan makuinen pureskeltava maitohappobakteeri päivittäiseen käyttöön. Rela Tabs sisältää korkealaatuista ja paljon tutkittua Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteerikantaa. Helppokäyttöinen purutabletti sopii kaikenikäisille. Kolme eri makuvaihtoehtoa: mansikka, sitruuna sekä appelsiini, jossa mukana D-vitamiinia 10 mikrogrammaa. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

30 tabl.

12,90 (norm. 15,30 €)

Bevita Eye Pro silmätipat pipeteisssä

Kosteuttavat ja voitelevat silmätipat keskivaikeaan ja vaikeaan kuivasilmäisyyteen. BevitaEye Pro silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Tasapainottavat ja suojaavat silmätipat sopivat myös tutkitusti käytettäväksi erityisen hyvin piilolinssien kanssa. Patentoitu koostumus kosteuttaa silmiä pitkäkestoisesti. Säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

20 x 0,5 ml

14,35 (norm. 16,90 €)

Apteq Crampex magnesiumsitraatti+B-vitamiinivalmiste

Crampex lihasten ja hermoston hyvinvointiin, sen kaksitehoinen koostumus vaikuttaa lihaksiston lisäksi hermostoon ja tekee siitä näin tehokkaamman kuin perinteiset magnesiumvalmisteet. Crampex on ainutlaatuinen, vahva ja turvallinen yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittua B-vitamiinikompleksia B12 – B9 – B6 – B2 – B1.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

120 tabl.

11,50 (norm. 13,50 €)

ACO Body Caring Shower Oil suihkuöljy

Hellävarainen ja kosteuttava suihkuöljy kaikille ihotyypeille. ACO Body Caring Shower Oil puhdistaa ihon palauttaen sen oman rasvatasapainon. Miedon tuoksuinen ja kevyesti vaahtoava suihkuöljy ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa ja vahvistaa ihon omaa suojaa. Ravitseva, öljymäinen koostumus jättää ihosi silkinpehmeäksi ja sileäksi.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

400 ml

10,90 (norm. 13,10 €)

Posivil Fluzink sinkkivalmiste flunssan oireisiin

Imeskeltävä sinkkiasetaattivalmiste flunssan oireiden lievittämiseen ja lyhentämään flunssan kestoa. Kun Posivil Fluzink hoito aloitetaan 24 tunnin sisällä flunssan alkamisesta, flunssan kesto lyhenee ja sen voimakkuus vähenee. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Makuvaihtoehtoina veriappelsiini, sitruuna-lakritsi sekä anis. Valmistettu Suomessa.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

40 tabl.

9,70 (norm. 12,40 €)

DeviSol 20 mikrog. D-vitamiinivalmiste

DeviSol Mustikka D3 uutusmaku on aidon mustikan makuinen D-vitamiini puru-/imeskelytabletti. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Valmistettu Suomessa.

DeviSol D3-vitamiinitabletti hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

DeviSol Neutral D3 on sokeriton, makeutus -ja aromiaineeton nieltävä D3-vitamiinitabletti. Erittäin pienikokoinen tabletti on helppo niellä ja se on hyvä vaihtoehto makeutusaineita sisältäville imeskely/purutableteille. Sopii makeutusaineita -ja/tai aromiaineita vältteleville, yliherkkyyksiostä kärsiville tai esimerkiksi fodmap-ruokavalion noudattajille.

Tarjous voimassa 30.11.2020 asti.

200 tabl.

14,90 (norm. 17,60 €)