Apteekkimme tarjoukset

Hyödynnä apteekkimme monipuoliset tarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa marraskuun 2019 loppuun tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Beko Strong B12 + foolihappo + B6

Vahva, pienikokoinen nieltävä B12,- foolihappo -ja B6-vitamiinitabletti mm. muistin ja hermoston tueksi. B12-vitamiini, foolihappo ja B6-vitamiiniylläpitävät normaaleja psykologisia toimintoja, edistävät hermoston ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. Yksi tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia, 400 mikrog foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Nieltävä- tai mustikka-karpalon makuinen purutabletti. Laktoositon (ei sisällä maidon aineosia), gluteeniton, hiivaton, sokeriton ja makeutusaineeton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta eikä sisällä eläinperäisiä aineosia. Valmistettu Suomessa.

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti.

150 tabl.

26,50 (norm. 31,00 €)

ACO Dry Scalp Moisturising Shampoo

Päivittäiseen käyttöön sopiva mieto ja hellävarainen shampoo kuivalle ja kutisevalle hiuspohjalle. ACO Special Care Dry Scalp Moisturising Shampoo kosteuttaa, ravitsee sekä vahvistaa herkkää hiuspohjaa tehden hiuksistasi helposti kammattavat. Rauhoittava shampoo sisältää hoitavaa B5-vitamiinia. Käytä yhdessä ACO Special Care Dry Scalp hoitoaineen kanssa, jotta saat ihanan pehmeät ja kiiltävät hiukset. Hajusteeton.

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti.

200 ml

8,90 (norm. 10,90 €)

Bevita Eye Pro silmätipat

Bevita Eye Pro on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka soveltuu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Se kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Bevita Eye Pro silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on tutkitusti pitkäkestoinen ja soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi piilolinssien kanssa. Patentoitu koostumus on myös säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti.

20 x 0,5 ml

11,50 (norm. 18,80 €)

A-Vita Hydra+ nenäsuihke

Tehokkaasti nenän limakalvoja hoitava ja kosteuttava nenäsuihke. Ainutlaatuinen A-Vita Hydra Plus nenäsuihke sisältää hyaluronihappoa ja 4 vitamiinia (A- ja E-vitamiini, dekspantenoli ja biotiini). A-Vita Hydra+ nenäsumute sopii käytettäväksi etenkin ympäristöolosuhteiden (mm. pöly, kuiva sisäilma) tai eri hoitotoimenpiteiden (mm. nenää avaavat sumutteet, happihoito jne.) aiheuttaman kuivan ja/tai atrofisen nenän limakalvojen kuivuuteen ja/tai surkastumiseen. Nenäsuihke on ihanteellinen myös nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon (mm. rinosinuiitti, allerginen nuha, lääkenuha, krooninen atrofinen nuha yms.). Sopii käytettäväksi myös nenän ja sivuonteloiden leikkausten jälkihoitona, normaalin limakalvotoiminnan palautumisen edistämiseksi.

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti.

20 ml

13,50 (norm. 15,70 €)

Apobase Creme ja Oily Creme perusvoiteet

Apobase Creme 30 % on keskirasvainen ja nopeasti imeytyvä perusvoide kuivalle ja herkälle iholle ( esim.atoopikot). Se sopii myös ihon pesuun ja kylpyveteen. Apobase -tuotteet soveltuvat päivittäiseen ihon kosteutukseen vauvasta vaariin. Rasvapitoisuus 30 %.  Hajusteeton ja väriaineeton.

Apobase Oily Creme 60 % on kosteuden säilyttävä ja ihoa pehmentävä rasvainen perusvoide erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Se soveltuu erityisesti halkeileville käsille ja jalkapohjille sekä kovettuneisiin kantapäihin. Rasvapitoisuus 60 %.Hajusteeton ja väriaineeton. Apobase -tuotteet soveltuvat päivittäiseen käyttöön jokaisen iholle.

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti.

250 g

10,50 (norm. 13,10 €)

DeviSol 20 mikrog D-vitamiini

Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti.

200 tabl.

14,75 (norm. 17,40 €)

Priorin Extra hiusravinnekapselit

Hiusten ravintolisä, joka ravitsee hiuksia sisältäpäin. Priorin Extraan on valittu erityisesti hiusten hyvinvointia tukevia ainesosia. Priorin Extra sisältää muun muassa biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä normaaleina. Lisäksi monipuolisessa kapselissa on vehnänalkioöljyä, hirssiä, L-kysteiiniä ja B-vitamiineja. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti.

180 kaps.

79,00 (norm. 101,00 €)

Fiilus Vahva maitohappobakteerivalmiste

Fiilus Vahva tarjoaa nimensä mukaisesti vahvan annoksen maailman eniten tutkittuja Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereja. Yksi annos sisältää korkean annoksen Lactobacillus r. GG-maitohappobakteereja: 10 miljardia kappaletta.  Valmisteen annostelu on helppoa: kasviperäinen kapseli voidaan ottaa joko sellaisenaan, tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti.

30 kaps.

14,50 (norm. 17,20 €)

RelaDrops D3-vitamiinitipat

Vatsaystävällinen D-vitamiinitippa, jossa mukana Lactobacillus reuteri -maitohappobakteereja. Valmisteen D-vitamiini on välttämätöntä lapsen hampaiden ja luuston kehitykselle sekä hyväksi vastustuskyvylle. Reladrops sopii koko perheelle, erityisesti vauvoille, joilla on vatsavaivoja. 10 ml sisältää n. 50 annosta. Laktoositon, gluteeniton, maidoton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti.

10 ml

18,20 (norm. 21,00)

Posivil FluZink imeskeltävä sinkkivalmiste flunssan oireisiin

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin, lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun imeskelytabletti imeskellään rauhallisesti suussa noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Imeskelytableteissa kolme eri makuvaihtoehtoa sitruuna-lakritsi, veriappelsiini sekä anis. Valmistettu Suomessa.

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti.

40 kpl

10,50 (norm. 12,40 €)

Minisun Monivitamiini Vahva

Monipuolinen ja vahva monivitamiini. Valmiste sopii erityisesti aktiiviseen elämään, nuorille aikuisille, ruuhkavuosiin ja vaativaan elämänmenoon. Päivittäisten vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi monivitamiinivalmiste sisältää ubikinonia ja mustikkauutetta. Valmisteessa on vahvat pitoisuudet hermostolle tärkeätä foolihappoa ja B12-vitamiinia sekä lihaksien ja luuston hyvinvointiin D-vitamiinia, kalsiumia ja magnesiumia. Loistava valinta ja lisäenergiaa paljon liikkuvalle ja terveydestä huolehtivalle aikuiselle. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, liivatteeton ja soijaton. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti.

120 tabl.

17,90 (norm. 21,00 €)

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm 1,9 mg

Nieltävä melatoniinivalmiste lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, kun sitä otetaan vähintään 1 mg lähellä nukahtamisaikaa. Aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia melatoniini lievittää vähintään 0,5 mg:n annoksella, kun se otetaan lähellä nukahtamisaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tarjous voimassa 30.11.2019 asti.

100 tabl.

17,20 (norm. 21,50 €)